Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2016/5(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул, содержание.
  2. Найда А. М. Випробування полівінілхлоридних труб, отриманих методом орієнтації щодо оптимального ступеня витяжки. - C. 4-7.
  3. Харыбина Ю. В. Термодинамический анализ реакций в системе Al2O3–SiO2–CaO–P2O5. - C. 7-11.
  4. Zhdanyuk N. Research of chromium (VI) ion adsorption by montmorillonite modified by cationic surfactants. - C. 11-15.
  5. Жученко О. А., Хібеба М. Г. Розробка спрощеної математичної моделі процесу формування вуглецевих виробів. - C. 16-22.
  6. Івіцький І. І., Сокольський О. Л., Куриленко В. М. Моделювання введення інтелектуальних датчиків у розплав полімерного композиційного матеріалу. - C. 22-26.
  7. Полоз А. Ю., Липицкий С. Г., Кущенко С. Н. Выбор параметров для сравнительной оценки износостойкости эпоксидных композиционных материалов. - C. 26-31.
  8. Поліщук Л. В., Калашник О. В., Кириченко О. В. Дослідження показників гігієнічності та безпечності дитячого одягу із текстилю. - C. 32-38.
  9. Харченко Ю. М., Дмитренко Л. А., Білоцька Л. Б., Стаценко В. В., Очеретна Л. В. Дослідження формостійкості трикотажного полотна для фехтувального одягу при статичних та динамічних навантаженнях. - C. 38-46.
  10. Ostapenko V., Tkachenko O., Iukuridze E. Analysis of market current state and historical roots of ice wine production. - C. 46-53.
  11. Анан’єва В. В., Кричковська Л. В., Варанкіна О. О., Бєлінська А. П., Якушко В. С. Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення. - C. 53-58.
  12. Бочкарев С. В., Папченко В. Ю., Матвєєва Т. В., Бєлінська А. П., Руднєв В. А. Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів. - C. 58-64.
  13. Abstract and References. - C. 65-72.
2016
№ 5(3) (31)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського