Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2016/5(3)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Technology audit and production reserves.- Харків Technology audit and production reserves- Титул, содержание.
- Найда А. М. Випробування полівінілхлоридних труб, отриманих методом орієнтації щодо оптимального ступеня витяжки. - C. 4-7.
- Харыбина Ю. В. Термодинамический анализ реакций в системе Al2O3–SiO2–CaO–P2O5. - C. 7-11.
- Zhdanyuk N. Research of chromium (VI) ion adsorption by montmorillonite modified by cationic surfactants. - C. 11-15.
- Жученко О. А., Хібеба М. Г. Розробка спрощеної математичної моделі процесу формування вуглецевих виробів. - C. 16-22.
- Івіцький І. І., Сокольський О. Л., Куриленко В. М. Моделювання введення інтелектуальних датчиків у розплав полімерного композиційного матеріалу. - C. 22-26.
- Полоз А. Ю., Липицкий С. Г., Кущенко С. Н. Выбор параметров для сравнительной оценки износостойкости эпоксидных композиционных материалов. - C. 26-31.
- Поліщук Л. В., Калашник О. В., Кириченко О. В. Дослідження показників гігієнічності та безпечності дитячого одягу із текстилю. - C. 32-38.
- Харченко Ю. М., Дмитренко Л. А., Білоцька Л. Б., Стаценко В. В., Очеретна Л. В. Дослідження формостійкості трикотажного полотна для фехтувального одягу при статичних та динамічних навантаженнях. - C. 38-46.
- Ostapenko V., Tkachenko O., Iukuridze E. Analysis of market current state and historical roots of ice wine production. - C. 46-53.
- Анан’єва В. В., Кричковська Л. В., Варанкіна О. О., Бєлінська А. П., Якушко В. С. Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення. - C. 53-58.
- Бочкарев С. В., Папченко В. Ю., Матвєєва Т. В., Бєлінська А. П., Руднєв В. А. Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів. - C. 58-64.
- Abstract and References. - C. 65-72.
| 2016 | | № 5(3) (31)
|
|
|
|