Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2015/4(4)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул, содержание.
  2. Технологии пищевой, легкой и химической промышленности

  3. Харибіна Ю. В., Пітак Я. М. Про вплив ортофосфорної кислоти та каоліну на властивості безвипального вогнетривкого матеріалу. - C. 4-6.
  4. Аршинніков Д. І., Свідерський В. А. Порівняльний аналіз мінералогічного складу природної крейди родовищ України. - C. 7-11.
  5. Кузнєцова О. Я. Дослідження старіння мінеральних гідравлічних олив. ІІ. Гомологічно-груповий склад фракцій. - C. 12-15.
  6. Lyashenko A. Analysis of intensification methods of heat and mass transfer in the drying process and dewatering features of thermolabile organic materials. - C. 16-19.
  7. Пісчанська В. В., Алєксєєнко І. А. Оптимізація гранулометричного складу периклазового бетону. - C. 19-25.
  8. Рижова О. П., Хохлов М. А., Кислична Р. І. Розробка білих титанових емалевих покриттів зі зниженою температурою випалу. - C. 25-30.
  9. Сергеева О. В., Пивоваров А. А. Получение наноразмерных частиц из водного раствора серебра плазмохимическим методом. - C. 30-34.
  10. Пономаренко В. В., Пушанко Н. М., Пушанко М. М. Розробка обладнання та технологічної схеми зменшення викидів цукрових заводів. - C. 35-41.
  11. Севостьянов И. В., Слабкий А. В., Полищук А. В., Ольшевский А. И. Установка для виброударного обезвоживания отходов пищевых производств в пресс-форме. - C. 41-46.
  12. Черевко О. І., Скрипник В. О., Молчанова Н. Ю., Фарісєєв А. Г. Дослідження теплопередачі в поверхневому шарі м'ясних виробів при двосторонньому жаренні під дією електричного струму. - C. 47-51.
  13. Сидор В. М., Кошова В. М., Боярська О. В., Лавна М. І. Дослідження якості пива з додаванням соку бузини. - C. 52-55.
  14. Дубініна А. А., Ленерт С. О., Попова Т. М. Аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білка крупи із гречки різних сортів. - C. 55-61.
  15. Ткаченко О. Б., Симоненко Ю. М., Тринкаль О. В. Применение инертных газов для хранения белых сухих вин. - C. 61-64.
  16. Хрутьба В. О., Вайганг Г. О., Крюковська Л. І. Визначення показників екологічної безпеки проектів використання відходів як дорожньо-будівельного матеріалу. - C. 64-71.
  17. Abstract and References. - C. 72-78.
2015
№ 4(4) (24)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського