Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2015/3(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул, содержание.
  2. Технологии пищевой и легкой промышленности

  3. Черевко А. И., Киптелая Л. В., Загорулько А. Н. Разработка ИК-сушилки с оптимальной формой камеры. - C. 4-9.
  4. Петік П. Ф., Федякіна З. П., Григорова Л. І., Тимченко В. К., Левчук І. В. Науково-методологічні основи створення національної нормативної бази олійно-жирової галузі. - C. 9-14.
  5. Бажай-Жежерун С. А., Антонюк М. М. Дослідження показників якості батончика на основі біологічно активованого зерна. - C. 15-17.
  6. Ткаченко О. Б., Тринкаль О. В., Пашковский О. И. Влияние агрометеорологических условий вегетационного периода на технологические свойства винограда. - C. 18-21.
  7. Арпуль О. В., Усатюк О. М., Жукова Н. В. Використання рослинної сировини для збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами. - C. 22-25.
  8. Головко М. П., Полупан В. В., Бакіров М. П., Колодій І. І. Удосконалення виробництва та дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених на йод. - C. 26-29.
  9. Осадчук Е. А., Титлов А. С., Кузаконь В. М., Шлапак Г. В. Разработка схем насосных и безнасосных абсорбционных водоаммиачных холодильных машин для работы в системах получения воды из атмосферного воздуха. - C. 30-37.
  10. Никифоров Р. П., Сабіров О. В. Розробка технології прісного листкового напівфабрикату на основі молочної сироватки. - C. 37-41.
  11. Рамазанов С. К., Скрипник В. О., Молчанова Н. Ю. Моделювання динаміки теплопровідності в процесі двостороннього жарення м’яса на основі нелінійної оптимізації. - C. 41-47.
  12. Паска М. З. Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності. - C. 47-50.
  13. Пасічний В. М., Страшинський І. М., Фурсік О. П. Дослідження емульсій на основі білоквмісних функціональних харчових композицій. - C. 51-55.
  14. Олішевський В. В. Збагачення хлібобулочних виробів біогенними мінеральними речовинами. - C. 55-59.
  15. Мартосенко М. Г., Браилко А. С. Сравнительное тестирование колготок женских, что реализуются на украинском рынке. - C. 59-63.
  16. Abstract and References. - C. 64-70.
2015
№ 3(3) (23)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського