Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2015/3(3)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Technology audit and production reserves.- Харків Technology audit and production reserves- Титул, содержание.
Технологии пищевой и легкой промышленности
- Черевко А. И., Киптелая Л. В., Загорулько А. Н. Разработка ИК-сушилки с оптимальной формой камеры. - C. 4-9.
- Петік П. Ф., Федякіна З. П., Григорова Л. І., Тимченко В. К., Левчук І. В. Науково-методологічні основи створення національної нормативної бази олійно-жирової галузі. - C. 9-14.
- Бажай-Жежерун С. А., Антонюк М. М. Дослідження показників якості батончика на основі біологічно активованого зерна. - C. 15-17.
- Ткаченко О. Б., Тринкаль О. В., Пашковский О. И. Влияние агрометеорологических условий вегетационного периода на технологические свойства винограда. - C. 18-21.
- Арпуль О. В., Усатюк О. М., Жукова Н. В. Використання рослинної сировини для збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами. - C. 22-25.
- Головко М. П., Полупан В. В., Бакіров М. П., Колодій І. І. Удосконалення виробництва та дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених на йод. - C. 26-29.
- Осадчук Е. А., Титлов А. С., Кузаконь В. М., Шлапак Г. В. Разработка схем насосных и безнасосных абсорбционных водоаммиачных холодильных машин для работы в системах получения воды из атмосферного воздуха. - C. 30-37.
- Никифоров Р. П., Сабіров О. В. Розробка технології прісного листкового напівфабрикату на основі молочної сироватки. - C. 37-41.
- Рамазанов С. К., Скрипник В. О., Молчанова Н. Ю. Моделювання динаміки теплопровідності в процесі двостороннього жарення м’яса на основі нелінійної оптимізації. - C. 41-47.
- Паска М. З. Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності. - C. 47-50.
- Пасічний В. М., Страшинський І. М., Фурсік О. П. Дослідження емульсій на основі білоквмісних функціональних харчових композицій. - C. 51-55.
- Олішевський В. В. Збагачення хлібобулочних виробів біогенними мінеральними речовинами. - C. 55-59.
- Мартосенко М. Г., Браилко А. С. Сравнительное тестирование колготок женских, что реализуются на украинском рынке. - C. 59-63.
- Abstract and References. - C. 64-70.
| 2015 | | № 3(3) (23)
|
|
|
|