Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2015/1(4)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Technology audit and production reserves.- Харків Technology audit and production reserves- Титул, зміст.
Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
- Галстян А. Г., Керемет М. А. Дослідження рідиннофазної реакції 4-амінтолуену з озоном в присутності манганбромідного каталізатора. - C. 4-7.
- Івасенко В. М. Автозаправні станції: доcлідження обсягів викидів, вплив на довкілля. - C. 8-12.
- Проскурнин О. А. Нормирование содержания растворенного кислорода в сточных водах, поступающих в водный объект. - C. 13-16.
- Белогуров В. П., Бакланова В. Ю. Применение коэффициента загрязненности для оценки состояния водных объектов. - C. 17-19.
- Кондратов С. А., Аль Хамадани Д. М. Учет неопределенности значений входных переменных при моделировании процесса нитрования бензола в реакторе непрерывного действия. - C. 20-25.
- Красильникова А. А., Кондратов С. А. Технологический аудит процесса приготовления нитросмеси для нитрования бензола и толуола с использованием неконцентрированной азотной кислоты. - C. 26-31.
- Васильєв М. І. Питання інтенсифікації масообмінних процесів при протіканні реакцій у складно-реакційних гетерогенних системах. - C. 31-36.
- Козуб С. Н. Анализ современного состояния и выбор сырья технологии вторичного кадмия. - C. 37-41.
- Артеменко С. В. Исследование фазовых равновесий в полиаморфных системах. - C. 41-45.
- Шаповал С. Л. Датчик для дослідження теплофізичних властивостей харчових продуктів. - C. 45-49.
- Воляр Р. Н. Влияние примесей и условий выращивания монокристаллов кремния методом Чохральского на величину времени жизни неравновесных носителей заряда. - C. 50-54.
- Рудь В. Д., Самчук Л. М., Савюк І. В., Повстяна Ю. С. Аналіз дослідження властивостей сапонітової глини. - C. 54-57.
- Цыганкова Е. В., Билько М. В. Исследования показателей качества сортовых вин Санджовезе и Сира. - C. 58-63.
- Притульська Н. В., Вдовенко Н. В., Лошкарьова Є. О., Сєногонова Г. І. Дослідження функціональної композиції "Ефект" для спеціальних харчових продуктів (для людей з надлишковою вагою). - C. 63-66.
- Abstract and References. - C. 67-74.
| 2015 | | № 1(4) (21)
|
|
|
|