Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100370/2023/15/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Економіка харчової промисловості : наук. журн..- Одеса Ekonomika kharchovoi promyslovosti- Титул, зміст.
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
- Нікішина О. В., Щербак А. В. Роздрібна торгівля в Україні: стан, тенденції та інституційні заходи селективного регулювання. - C. 3-12.
- Савенко І. І., Ткачов В. А. Державне регулювання ринку зерна в Україні. - C. 13-18.
Теоретичні та практичні аспекти менджменту
- Агеєва І. М., Мироненко Б. В., Севастьянов В. В. Вплив стратегічного управління на розвиток потенціалу підприємств. - C. 19-24.
Система обліку та аудиту
- Vaskovska K., Volodina O., Kosmachevska E., Sihidova V. Characteristics of the methods of assessment of stock disposal taking into account the specificity of the activity as a separate element of the company's accounting policy. - C. 25-30.
- Купріна Н. М., Сарієва Г. І., Ступницька Т. М., Мельник Ю. М., Корчаковська К. В. Сучасний аналіз оборотних активів підприємства в системі застосування аудиту спеціального призначення. - C. 31-43.
Економіко-екологічні проблеми
- Нікішина О. В. Оцінка тенденцій ресурсовикористання секторами економіки України в координатах екологічної стійкості. - C. 44-60.
Особливості функціонування і розвитку механізмів публічного управління та адміністрування
- Ніколюк О. В., Атамась Г. П., Шумілов Б. Б. Продовольча безпека України в умовах соціально-економічних трансформацій. - C. 61-67.
| 2023 | Т. 15 | Вип. 1
|
|
|
|