Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2014/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольча індустрія АПК
: наук.-практ. журн..- Київ
Prodovol’ča ìndustrìâ APK

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Аналітичний огляд

  4. Баль-Прилипко Л., Сокирко О. Оцінка споживчих властивостей харчових продуктів. - C. 4-6.
  5. Науковці - переробникам

  6. Маевская Т., Виннов А. Промывка рыбных белковых масс: какой раствор эффективнее. - C. 7-11.
  7. Голембовська Н., Лебська Т. Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову. - C. 11-15.
  8. Грек О., Оноприйчук О., Тимчук А. Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування. - C. 15-17.
  9. Рябоконь Н., Осьмак Т. Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах. - C. 19-22.
  10. Якість

  11. Розовая слизь или мясо будущего?. - C. 23-24.
  12. Сировина

  13. Лозова Т. Вплив нетрадиційної сировини на збереження нових вафель із жировими начинками. - C. 24-28.
  14. Оболкіна В., Ємельянова Н., Скрипко А. Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці. - C. 28-32.
  15. Аветисян Ю., Коломієць Ю., Григорюк І. Створення томатів, стійких до бактеріальних хвороб, шляхом клітинної селекції. - C. 32-36.
  16. Тарадайко А., Зламанюк Л. Порівняння амінокислотного складу молока та кумису. - C. 36-39.
  17. Даниленко С. Функціональна добавка БК-П для поросят. - C. 40-42.
  18. Конспект споживача

  19. Не покупайте "раненые" овощи. - C. 42-43.
2014
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського