Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2018/12/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Title.
  2. Table of contents.
  3. Kigel N., Melnik I., Naumenko O. Study of the biotechnological potential of selected lactic acid bacteria cultures. - C. 4-9.
  4. Levandovsky L., Kravchenko М. The effect of the intensity of aerating the medium on the metabolic activity of alcohol yeast. - C. 10-17.
  5. Tkachenko N., Lanzhenko L., Skripnichenko D., Kuprina N., Hanicheva А. Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein concentrate. - C. 18-24.
  6. Cherno N., Ozolina S., Bytka T. Obtaining and characteristics of a papain and maize arabinoxylan complex. - C. 25-32.
  7. Zahra R., Mahdi P., Hossein A. Features of Spirulina platensis cultivated under autotrophic and mixotrophic conditions. - C. 33-42.
  8. Dubinina A., Letuta T., Frolova T., Seliutina H., Hapontseva O. Perspectives of the use of plant raw material extracts for storage of tomatoes. - C. 43-51.
  9. Lebedenko T., Korkach H., Kozhevnikova V., Novichkova T. Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts. - C. 52-62.
  10. Aider M., Olkhovatov E., Pylypenko L., Nikitchina T., Kasyanov G. Secondary plant resources as prospective unconventional sources of pectiс substances. - C. 63-71.
  11. Yukalo V., Datsyshyn K. Gel filtration of cow milk whey proteins. - C. 72-78.
  12. Bunyak O., Sots S., Egorova A., Valevskaya L., Evdokimova G. Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage. - C. 79-85.
  13. Holovko M., Holovko T., Gelikh А., Zherebkin M. Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels. - C. 86-93.
  14. Yegorov B., Makarynska A., Cherneha I., Oganesian A. Scientific and practical basis of using protein plant concentrates for the production of compound feeds. - C. 94-101.
  15. Pasichnyi V., Bozhko N., Tischenko V., Kotliar Ye. Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat. - C. 102-109.
  16. Paska M., Bal-Prylypko L., Masliichuk O., Lychuk M. Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients. - C. 110-116.
  17. Burdo O., Povarova N., Melnyk L. Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions. - C. 117-127.
  18. Yehorov V., Golubkov P., Putnikov D., Honhalo V., Habuiev K. System for analyzing the qualitative characteristics of grain mixes in real time mode. - C. 128-134.
  19. Shevchenko I., Aliiev E. Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds. - C. 135-142.
2018
Т. 12
Вип. 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського