Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2017/11/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Кананихіна О. М., Солоницька І. В., Соловей А. О. Шануємо традиції. Історія Інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова. - C. 3-16.
  4. Dubova Н., Yegorov B., Bezusov A., Voskoboinyk V. Study of factors affecting development of food aromatization. - C. 17-24.
  5. Kaprelyants L., Zhurlova O., Shpirko T., Pozhitkova L. Xylooligosaccharides from agricultural by-products:characterisation, production and physiological effects. - C. 25-34.
  6. Потемська О. І., Кігель Н. Ф., Даниленко С. Г., Копилова К. В. β-Галактозидазна активність бактерій як критерій відбору штамів до складу бактеріальних препаратів. - C. 35-41.
  7. Tkachenko N., Kruchek O., Kopiyko A., Ramazashvili G. Innovative solutions in biotechnologies of combined yogurt drinks with balanced chemical contents. - C. 42-52.
  8. Головко М. П., Головко Т. М., Крикуненко Л. О. Біологічна цінність прісноводної риби Кременчуцького водосховища. - C. 53-60.
  9. Федорова Д. В. Дослідження жирнокислотного складу ліпідів сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. - C. 61-70.
  10. Dyakonova A., Stepanova V., Shtepa E. Preparation of the core of walnut for use in the composition of soft drinks. - C. 71-79.
  11. Kalugina I., Vikul S., Novik Yu. Frozen pre-cooked semi-products with iodine-containing stuffing. - C. 80-86.
  12. Kuznecova I., Janchenko K. Research of fruit conserves’ corrosive aggressiveness. - C. 87-92.
  13. Pylypenko I., Pylypenko L., Yamborko G., Marinova I. Toxin production ability of Bacillus cereus strains from food product of Ukraine. - C. 93-98.
  14. Tkachenko N., Nekrasov P., Avershina A., Ukrainceva Ju. Substantiation of storage parameters of the sour-milk infant drink "Biolakt". - C. 99-110.
  15. Кривопляс-Володіна Л. О., Гавва О. М., Токачук С. В. Дослідження електропривода з лінійним двигуном для пакетоформувальних машин. - C. 111-118.
2017
Т. 11
Вип. 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського