Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2017/11/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Кананихіна О. М., Солоницька І. В., Соловей А. О. Шануємо традиції. Історія Інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова. - C. 3-16.
- Dubova Н., Yegorov B., Bezusov A., Voskoboinyk V. Study of factors affecting development of food aromatization. - C. 17-24.
- Kaprelyants L., Zhurlova O., Shpirko T., Pozhitkova L. Xylooligosaccharides from agricultural by-products:characterisation, production and physiological effects. - C. 25-34.
- Потемська О. І., Кігель Н. Ф., Даниленко С. Г., Копилова К. В. β-Галактозидазна активність бактерій як критерій відбору штамів до складу бактеріальних препаратів. - C. 35-41.
- Tkachenko N., Kruchek O., Kopiyko A., Ramazashvili G. Innovative solutions in biotechnologies of combined yogurt drinks with balanced chemical contents. - C. 42-52.
- Головко М. П., Головко Т. М., Крикуненко Л. О. Біологічна цінність прісноводної риби Кременчуцького водосховища. - C. 53-60.
- Федорова Д. В. Дослідження жирнокислотного складу ліпідів сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. - C. 61-70.
- Dyakonova A., Stepanova V., Shtepa E. Preparation of the core of walnut for use in the composition of soft drinks. - C. 71-79.
- Kalugina I., Vikul S., Novik Yu. Frozen pre-cooked semi-products with iodine-containing stuffing. - C. 80-86.
- Kuznecova I., Janchenko K. Research of fruit conserves’ corrosive aggressiveness. - C. 87-92.
- Pylypenko I., Pylypenko L., Yamborko G., Marinova I. Toxin production ability of Bacillus cereus strains from food product of Ukraine. - C. 93-98.
- Tkachenko N., Nekrasov P., Avershina A., Ukrainceva Ju. Substantiation of storage parameters of the sour-milk infant drink "Biolakt". - C. 99-110.
- Кривопляс-Володіна Л. О., Гавва О. М., Токачук С. В. Дослідження електропривода з лінійним двигуном для пакетоформувальних машин. - C. 111-118.
| 2017 | Т. 11 | Вип. 3
|
|
|
|