Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2017/11/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Kozonova J., Telegenko L., Stavnicha N. Сomparison of the quality micronutrient compound of recommended daily intakes and the second type diabetes patients’ diet. - C. 3-9.
- Krutovyi G., Zaparenko A., Borysova A. Mathematical aspects of nutrition systems projecting for dietary therapy. - C. 10-16.
- Mardar M., Hkrupalo M., Stateva M. Comparative analysis of field ration for military personnel of the ukrainian army and armies of other countries worldwide. - C. 17-25.
- Telegenko L., Kalugina J. Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutrition. - C. 26-31.
- Kaprelyants L., Zykov A., Tregub N. Technology of production biological active additive based on selenium containing culture of bifidobacterium. - C. 32-36.
- Kapustyan A., Cherno N. Chelate forms of biometalls. Theoretical aspects of obtaining and characteristics. - C. 37-49.
- Bocharova O., Melnik I., Hnatovska D., Chub S. Using the profile method for evaluationthe beer quality. - C. 50-56.
- Гринченко Н. Г., Тютюкова Д. О., Пивоваров П. П. Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти. - C. 57-68.
- Дишкантюк О. В., Андріянова А. І. Використання полімерних комбінованих плівок у технології sousvide. - C. 69-75.
- Kasyanov G., Davydenko T. High-tech processing of secondary resources of winemaking. - C. 75-79.
- Tkachenko N., Nekrasov P., Vikul S., Honcharuk Ya. Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application. - C. 80-88.
- Кепін М. І. Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культур. - C. 89-95.
| 2017 | Т. 11 | Вип. 1
|
|
|
|