Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2017/11/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Kozonova J., Telegenko L., Stavnicha N. Сomparison of the quality micronutrient compound of recommended daily intakes and the second type diabetes patients’ diet. - C. 3-9.
  4. Krutovyi G., Zaparenko A., Borysova A. Mathematical aspects of nutrition systems projecting for dietary therapy. - C. 10-16.
  5. Mardar M., Hkrupalo M., Stateva M. Comparative analysis of field ration for military personnel of the ukrainian army and armies of other countries worldwide. - C. 17-25.
  6. Telegenko L., Kalugina J. Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutrition. - C. 26-31.
  7. Kaprelyants L., Zykov A., Tregub N. Technology of production biological active additive based on selenium containing culture of bifidobacterium. - C. 32-36.
  8. Kapustyan A., Cherno N. Chelate forms of biometalls. Theoretical aspects of obtaining and characteristics. - C. 37-49.
  9. Bocharova O., Melnik I., Hnatovska D., Chub S. Using the profile method for evaluationthe beer quality. - C. 50-56.
  10. Гринченко Н. Г., Тютюкова Д. О., Пивоваров П. П. Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти. - C. 57-68.
  11. Дишкантюк О. В., Андріянова А. І. Використання полімерних комбінованих плівок у технології sousvide. - C. 69-75.
  12. Kasyanov G., Davydenko T. High-tech processing of secondary resources of winemaking. - C. 75-79.
  13. Tkachenko N., Nekrasov P., Vikul S., Honcharuk Ya. Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application. - C. 80-88.
  14. Кепін М. І. Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культур. - C. 89-95.
2017
Т. 11
Вип. 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського