Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2016/10/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Vinnikova L. G., Kishenya A. V., Strashnova I. V., Gusarenko A. M. Study of lactic acid bacteria as a bio-protective culture for meat. - C. 3-7.
  4. Черно Н. К., Бурдо О. Г., Науменко К. І. Використання надвисокочастотного випромінювання при виділенні полісахаридів клітинних стінок дріжджів. - C. 8-13.
  5. Бельтюкова С. В., Малинка О. В., Бойченко В. Д., Ситникова Ю. С. Визначення цитрат-іонів в солодких безалкогольних напоях за молекулярною люмінесценцією рутину в комплексі з ітрієм (ІІІ). - C. 14-18 .
  6. Vinnikova L. G., Pronkina K. V. The changes of characteristics of the pork whole muscle meat products while using the electrolyzed water. - C. 19-23.
  7. Звягінцева-Семенець Ю. П., Камбулова Ю. В., Соколовська І. О. Кобилінська О. В., Колесник М. Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технології вершкових кремів. - C. 24-31.
  8. Коваленко О. А., Ковбаса В. М., Купріянова Т. М., Гребень Б. В., Нагорний В. Ю. Дослідження процесу обсмажування картопляних чіпсів. - C. 32-36.
  9. Овсянікова Т. О., Кричковська Л. В. Вплив молочної кислоти на якість хлібобулочних виробів і втрати мікроелементів при зберіганні та випіканні. - C. 37-41.
  10. Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Технологія отримання залізовмісного комплексу на основі полісахаридів печериці двоспорової. - C. 42-49.
  11. Біленька І. Р., Голінська Я. А. Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material. - C. 50-57.
  12. Поп Т. М. Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіху та борошном "Здоров’я". - C. 58-65.
  13. Кепін М. І. Моделювання процесу переробки плодів кісточкових культур у свіжому стані на перфорованій поверхні в полі відцентрованих сил. - C. 66-72.
  14. Хомічук В. А., Бескровний О. І., Макаринський В. В. Моделювання і обгрунтування робочого процесу пластифікатора ВВ-ПМЛ. - C. 73-81.
2016
Т. 10
Вип. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського