Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2016/10/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Vinnikova L. G., Kishenya A. V., Strashnova I. V., Gusarenko A. M. Study of lactic acid bacteria as a bio-protective culture for meat. - C. 3-7.
- Черно Н. К., Бурдо О. Г., Науменко К. І. Використання надвисокочастотного випромінювання при виділенні полісахаридів клітинних стінок дріжджів. - C. 8-13.
- Бельтюкова С. В., Малинка О. В., Бойченко В. Д., Ситникова Ю. С. Визначення цитрат-іонів в солодких безалкогольних напоях за молекулярною люмінесценцією рутину в комплексі з ітрієм (ІІІ). - C. 14-18 .
- Vinnikova L. G., Pronkina K. V. The changes of characteristics of the pork whole muscle meat products while using the electrolyzed water. - C. 19-23.
- Звягінцева-Семенець Ю. П., Камбулова Ю. В., Соколовська І. О. Кобилінська О. В., Колесник М. Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технології вершкових кремів. - C. 24-31.
- Коваленко О. А., Ковбаса В. М., Купріянова Т. М., Гребень Б. В., Нагорний В. Ю. Дослідження процесу обсмажування картопляних чіпсів. - C. 32-36.
- Овсянікова Т. О., Кричковська Л. В. Вплив молочної кислоти на якість хлібобулочних виробів і втрати мікроелементів при зберіганні та випіканні. - C. 37-41.
- Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Технологія отримання залізовмісного комплексу на основі полісахаридів печериці двоспорової. - C. 42-49.
- Біленька І. Р., Голінська Я. А. Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material. - C. 50-57.
- Поп Т. М. Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіху та борошном "Здоров’я". - C. 58-65.
- Кепін М. І. Моделювання процесу переробки плодів кісточкових культур у свіжому стані на перфорованій поверхні в полі відцентрованих сил. - C. 66-72.
- Хомічук В. А., Бескровний О. І., Макаринський В. В. Моделювання і обгрунтування робочого процесу пластифікатора ВВ-ПМЛ. - C. 73-81.
| 2016 | Т. 10 | Вип. 2
|
|
|
|