Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2016/10/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Мардар М. Р., Ткаченко Н. А., Лозовська Г. М., Маковська Т. В. Маркетингові дослідження при позиціонуванні та виведенні на ринок низькокалорійного майонезу, збагаченого комплексом синбіотиків. - C. 3-10.
- Силка І. М., Гуць В. С., Фролова Н. Е. Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів. - C. 11-15 .
- Ткаченко Н. А. Особливості класифікацій продуктів дитячого харчування в Україні та світі. - C. 16-25.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Капрельянц Л. В., Лівенцова О. О., Трегуб Н. С. Культивування біфідо- і лактобактерій в середовищі з натрію селенітом. - C. 26-30.
- Олійник С. Г., Запаренко Г. В., Дьяков О. Г. Оптимізація складу композиції ферментних препаратів для підвищення якості зернового хліба. - C. 31-36.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Георгієва A. В. Перспективи використання екстрактів з Hibiscus rosa-sinensis і лікарських рослин для виробництва напоїв. - C. 37-42.
- Дорохович А. М., Божок О. С., Мазур Л. С. Тагатоза і мальтилол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі. - C. 43-48.
- Сильчук Т. А., Зуйко В. І., Цирульнікова В. В. Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів. - C. 49-53.
- Худенко Н. П., Філіпова Л. Ю., Ракуленко Н. А. Статистичний аналіз результатів визначення фактичного хімічного складу сільськогосподарської сировини. - C. 54-58.
Технологія і безпека продуктів харчування
- Дзюба Н. А., Антонова А. Р., Землякова О. В. Розробка композиції борошняного кондитерського виробу "Вупі пай". - C. 59-64.
- Iоргачова К. Г., Гордієнко Л. В., Макарова О. В., Котузакі О. М. Зміна показників якості бісквітних напів-фабрикатів при зберіганні. - C. 65-71.
- Антоненко А. В., Михайлик В. С. Технологія та якість печива зі шротами олійних культур. - C. 72-77.
| 2016 | Т. 10 | Вип. 1
|
|
|
|