Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2015/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Іукурідзе Е. Ж. Вина контрольованих найменувань за походженням – новий статус якості в Україні. - C. 6-12.
  5. Притульська Н. В., Бровенко Т. В., Міклашевська Ю. Б. Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів. - C. 12-17.
  6. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  7. Овсянникова Т. А., Кричковськая Л. В. Исследование влияния молочной кислоты на качество хлебопекарных дрожжей, обогащенных микроэлементами. - C. 17-21.
  8. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  9. Бельтюкова С. В., Ливенцова Е. О., Степанова А. А. Применение метода твердофазной спектрометрии для тест-определения антиоксидантов. - C. 21-25.
  10. Гладкий Ф. Ф., Калина В. С., Луценко М. В. Дослідження технологічних та фізико-хімічних властивостей жирної коріандрової олії у процесі рафінації. - C. 25-28.
  11. Малинка Е. В., Егорова А. В., Анельчик А. В., Антонович В. П. Определение синтетического пищевого красителя Е 110 в безалкогольном напитке. - C. 29-33.
  12. Mank V. V., Nosenko T. T., Voloschenko T. A. Investigation of antioxidant properties of rape pressing oil. - C. 33-36.
  13. Маркович І. І. Дослідження жирнокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю. - C. 37-41.
  14. Ткаченко О. Б., Тринкаль О. В. Химия ароматов вина. - C. 42-50.
  15. Технологія і безпека продуктів харчування

  16. Єгоров Б. В., Кузьменко Ю. Я. Використання екструзії при переробці нетрадиційної сировини. - C. 50-54.
  17. Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В. Использование муки из пшеницы вакси в технологии кексов на дрожжах. - C. 54-60.
  18. Крусір Г. В., Короленко Л. І., Кіріяк А. В., Чернишова О. О. Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів. - C. 60-64.
  19. Шевченко Р. І., Крестінков І. С., Обухова А. С. Екологічна безпека харчових продуктів: визначення поняття. - C. 65-70.
  20. Янчева М. О., Желєва Т. С. Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії. - C. 70-74.
  21. Процеси, обладнання, автоматизація, управління та економіка

  22. Бурдо О. Г., Трішин Ф. А., Трач О. Р. Моделирование процесса кристализации воды в ультразвуковом поле. - C. 75-80.
  23. Abstract and references. - C. 81-94.
2015
Вип. 1 (30)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського