Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2015/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Іукурідзе Е. Ж. Вина контрольованих найменувань за походженням – новий статус якості в Україні. - C. 6-12.
- Притульська Н. В., Бровенко Т. В., Міклашевська Ю. Б. Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів. - C. 12-17.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Овсянникова Т. А., Кричковськая Л. В. Исследование влияния молочной кислоты на качество хлебопекарных дрожжей, обогащенных микроэлементами. - C. 17-21.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Бельтюкова С. В., Ливенцова Е. О., Степанова А. А. Применение метода твердофазной спектрометрии для тест-определения антиоксидантов. - C. 21-25.
- Гладкий Ф. Ф., Калина В. С., Луценко М. В. Дослідження технологічних та фізико-хімічних властивостей жирної коріандрової олії у процесі рафінації. - C. 25-28.
- Малинка Е. В., Егорова А. В., Анельчик А. В., Антонович В. П. Определение синтетического пищевого красителя Е 110 в безалкогольном напитке. - C. 29-33.
- Mank V. V., Nosenko T. T., Voloschenko T. A. Investigation of antioxidant properties of rape pressing oil. - C. 33-36.
- Маркович І. І. Дослідження жирнокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю. - C. 37-41.
- Ткаченко О. Б., Тринкаль О. В. Химия ароматов вина. - C. 42-50.
Технологія і безпека продуктів харчування
- Єгоров Б. В., Кузьменко Ю. Я. Використання екструзії при переробці нетрадиційної сировини. - C. 50-54.
- Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В. Использование муки из пшеницы вакси в технологии кексов на дрожжах. - C. 54-60.
- Крусір Г. В., Короленко Л. І., Кіріяк А. В., Чернишова О. О. Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів. - C. 60-64.
- Шевченко Р. І., Крестінков І. С., Обухова А. С. Екологічна безпека харчових продуктів: визначення поняття. - C. 65-70.
- Янчева М. О., Желєва Т. С. Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії. - C. 70-74.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління та економіка
- Бурдо О. Г., Трішин Ф. А., Трач О. Р. Моделирование процесса кристализации воды в ультразвуковом поле. - C. 75-80.
- Abstract and references. - C. 81-94.
| 2015 | | Вип. 1 (30)
|
|
|
|