Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2014/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Бажай-Жежерун С. А. Перспективи підвищення антиоксидантного потенціалу натуральної кави. - C. 3-8.
- Карпутина Д. Д., Фролова Н. Є., Олійник С. І. Обґрунтування перспективи використання цукрового сорго в технології оздоровчих ферментованих напоїв. - C. 9-13.
- Мардар М. Р., Макарь А., Голубёнкова Е. А., Яновская А. И. Маркетинговая среда предприятий про производству сухих завтраков в Украине. - C. 14-18.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Никичина Т. И., Безусов А. Т. Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ. - C. 18-22.
- Poltavska O. A., Kovalenko N. K. Effect of functional fiber on viability of lactic acid bacteria and bifidobacteria during storage . - C. 22-27.
- Ткаченко Н. А., Українцева Ю. С., Гросу Є. І. Обґрунтування параметрів ферментації молочнорослинних вершків у біотехнології білкових паст для дитячого харчування. - C. 27-36.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Білик О. Я., Дроник Г. В. Дослідження біологічної цінності альбумінового сиру урда. - C. 36-40.
- Мусій Л. Я., Цісарик О. Й. Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні. - C. 41-47.
- Пасічний В. М., Тимошенко І.В., Дубковецький І. В. М’ясомісткі продукти з буряковим барвником. - C. 47-51.
- Ткаченко О. Б., Лозовская Т. С., Шелехов Ю. Н. Влияние системы защиты виноградника от болезней на качество красных столовых вин в условиях юга Украины . - C. 51-55.
- Ткаченко О. Б., Иукуридзе В. Г. Особенности состава минерального комплекса белых столовых виноматериалов агроклиматической зоны Шабо. - C. 55-59.
Технологія і безпека продуктів харчування
- Антоненко А. В. Харчова цінність та безпечність локшини з пророщеного зерна пшениці. - C. 59-63.
- Аристова Н. И. Современные методики для идентификации винодельческой и безалкогольной продукции. - C. 64-69.
- Байрамов Э. Э. Улучшители, понижающие эластичность и повышающие растяжимость клейковины и теста. - C. 70-76.
- Колтунов В. А., Метельська Н. С., Бровенко Т. В. Господарська і товарознавча оцінка яблук зимових сортів. - C. 76-81.
- Осика В. А., Мостика К. В. Збереження якості затяжного печива залежно від виду паперових пакувальних матеріалів. - C. 82-87.
- Tatsenko O. A., Golikova T. P. Using of marinades in cooking technologies of main-course dishes. - C. 87-91.
- Топчій О. А., Котляр Є. О., Кишенько І. І. Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій. - C. 93-97.
- Abstract and references. - C. 98-114.
| 2014 | | Вип. 4 (29)
|
|
|
|