Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2014/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Бажай-Жежерун С. А. Перспективи підвищення антиоксидантного потенціалу натуральної кави. - C. 3-8.
  5. Карпутина Д. Д., Фролова Н. Є., Олійник С. І. Обґрунтування перспективи використання цукрового сорго в технології оздоровчих ферментованих напоїв. - C. 9-13.
  6. Мардар М. Р., Макарь А., Голубёнкова Е. А., Яновская А. И. Маркетинговая среда предприятий про производству сухих завтраков в Украине. - C. 14-18.
  7. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  8. Никичина Т. И., Безусов А. Т. Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ. - C. 18-22.
  9. Poltavska O. A., Kovalenko N. K. Effect of functional fiber on viability of lactic acid bacteria and bifidobacteria during storage . - C. 22-27.
  10. Ткаченко Н. А., Українцева Ю. С., Гросу Є. І. Обґрунтування параметрів ферментації молочнорослинних вершків у біотехнології білкових паст для дитячого харчування. - C. 27-36.
  11. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  12. Білик О. Я., Дроник Г. В. Дослідження біологічної цінності альбумінового сиру урда. - C. 36-40.
  13. Мусій Л. Я., Цісарик О. Й. Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні. - C. 41-47.
  14. Пасічний В. М., Тимошенко І.В., Дубковецький І. В. М’ясомісткі продукти з буряковим барвником. - C. 47-51.
  15. Ткаченко О. Б., Лозовская Т. С., Шелехов Ю. Н. Влияние системы защиты виноградника от болезней на качество красных столовых вин в условиях юга Украины . - C. 51-55.
  16. Ткаченко О. Б., Иукуридзе В. Г. Особенности состава минерального комплекса белых столовых виноматериалов агроклиматической зоны Шабо. - C. 55-59.
  17. Технологія і безпека продуктів харчування

  18. Антоненко А. В. Харчова цінність та безпечність локшини з пророщеного зерна пшениці. - C. 59-63.
  19. Аристова Н. И. Современные методики для идентификации винодельческой и безалкогольной продукции. - C. 64-69.
  20. Байрамов Э. Э. Улучшители, понижающие эластичность и повышающие растяжимость клейковины и теста. - C. 70-76.
  21. Колтунов В. А., Метельська Н. С., Бровенко Т. В. Господарська і товарознавча оцінка яблук зимових сортів. - C. 76-81.
  22. Осика В. А., Мостика К. В. Збереження якості затяжного печива залежно від виду паперових пакувальних матеріалів. - C. 82-87.
  23. Tatsenko O. A., Golikova T. P. Using of marinades in cooking technologies of main-course dishes. - C. 87-91.
  24. Топчій О. А., Котляр Є. О., Кишенько І. І. Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій. - C. 93-97.
  25. Abstract and references. - C. 98-114.
2014
Вип. 4 (29)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського