Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2014/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Пересічний М. І., Бондарь О. В. Технология самбуков с использованием диетических добавок для легкоатлетов юниоров. - C. 3-6 .
  4. Пересічний М. І., Пересічна С. М., Розумна Н. В. Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини. - C. 6-9 .
  5. Корзун В. Н., Паламарек К. В. Масова концентрація йоду в овочево-сирних пастах. - C. 10-14.
  6. Капрельянц Л. В., Журлова О. Д. Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials. - C. 15-19.
  7. Черно Н. К., Станкевич Г. М., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Визначення оптимальних умов отримання дієтичної добавки комплексної дії з печериці двоспорової (Agaricus bisporus). - C. 20-24.
  8. Скрипніченко Д. М., Ткаченко Н. А. Обгрунтування раціонального вмісту молокозсідального ферменту CHY-MAX у виробництві м’яких пробіотичних сирів. - C. 24-29.
  9. Назаренко Ю. В. Дослідження процесу зберігання ферментованих молочних згустків. - C. 29-34.
  10. Єгоров Б. В., Могилянська Н. О. Оцінка санітарних показників пряно-ароматичної сировини та пряно-олійних сумішей. - C. 34-38.
  11. Ткаченко Н. А., Некрасов П. О. Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами. - C. 39-44.
  12. Коротаєва Є. О. Влияние компонентного состава на свойства двухслойной приемной спреды в технологи коаксиальной вертикальной экструзии. - C. 45-48.
  13. Некрасов П. О., Ткаченко Н. А Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення. - C. 49-56 .
  14. Поліщук Г. Є., Іванов С. В., Бреус Н. М. Features of ice-cream foam structure formation. - C. 56-60.
  15. Мардар М. Р., Памбук С. А., Ляшенко Ю. О. Деякі аспекти безпечності креветок варено-морожених. - C. 61-64.
  16. Шлапак Г. В. Влияние соотношения компонентов в белково-полифенольных комплексах на состояние гемма в системе боенская кровь-виноградные выжимки. - C. 65-68.
  17. Коваленко О. О., Вєтров Д. І., Прибильський В. Л. Требования к качеству технологической воды для приготовления напитков из чайного сырья. - C. 68-75.
  18. Abstract and references. - C. 76-87.
2014
Вип. 2 (27)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського