Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2014/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Тележенко Л. М., Кашкано М. А. Вплив інгредієнтного складу та технології виготовлення на формування якості круп’яних запіканок. - C. 3-7.
  5. Красіна І. Б., Хандамова Т. С., Ткачова Ю. Н. Розробка технології функціонального бісквіту з використанням харчових волокон. - C. 8-12.
  6. Іоргачова К. Г., Гордієнко Л. В., Макарова О. В., Капетула С. М. Піноутворювачі в технології кондитерських виробів. - C. 12-17.
  7. Ткаченко Н. А., Авершина А. С., Назаренко Ю. В. Харчова, біологічна, енергетична цінність напоїв кисломолочних для дитячого харчування "Біолакт". - C. 18-24.
  8. Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Кожевнікова В. О. Використання хмелю у хлібопекарному виробництві. Технологічні та медико-біологічні аспекти. - C. 24-30.
  9. Георгiєва А. В. Дослідження фізико-хімічних показників пшеничного борошна та тіста, збагаченого біологічно активними речовинами. - C. 30-33.
  10. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  11. Красіна І. Б., Куракіна А. Н., Баранова З. А. Дослідження реологічних властивостей жувальних цукерок на ізомальтулозі. - C. 34-38.
  12. Іоргачова К. Г., Черно Н. К., Макарова О. В., Котузакі О. М. Харчова цінність бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна. - C. 38-43.
  13. Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Битка Т. В. Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання. - C. 44-47.
  14. Пшенишнюк Г. Ф., Битка М. В. Вплив зерна жита на біотехнологічні властивості тіста та якість хліба. - C. 48-52.
  15. Хомич Г. П., Ткач Н. І. Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві. - C. 52-57.
  16. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  17. Макарова О. В., Пшенишнюк Г. Ф., Єгорова А. В., Іванова Г. С. Використання рослинної сировини з антисептичними властивостями в технології зернового хліба. - C. 58-62.
  18. Коркач Г. В., Павловський С. М., Боровик І. О. Зміна структурно-реологічних властивостей зефіру з синбіотичним комплексом. - C. 63-67.
  19. Камбулова Ю. В., Соколовська І. О. Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів. - C. 68-73.
  20. Технологія і безпека продуктів харчування

  21. Крусір Г. В., Севастьянова О. В., Соколова І. Ф. Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства. - C. 73-78.
  22. Георгiєва А. В. Дослідження можливостей виробництва хліба, збагаченого біологічно активними речовинами. - C. 79-83.
  23. Щелакова Р. П. Використання кукурудзяного борошна при приготуванні пшеничного хліба. - C. 83-86.
  24. Крусір Г. В., Кондратенко І. П. Оцінка небезпечних факторів технології листкових виробів. - C. 87-92.
  25. Дишкантюк О. В., Москвічова О. М. Використання гліцерину для вдосконалення процесу екстракції антоціанів. - C. 92-95.
  26. Мардар М. Р, Єгорова А. В., Євдокимова Г. Й., Труфкаті Л. В., Значек Р. Р. Мікробіологічна безпечність зернових хлібців з рослинними добавками. - C. 95-99.
  27. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  28. Симоненко Ю. М. Застосування інертних газів та кріогенних технологій у харчовій галузі. - C. 99-104.
  29. Крусір Г. В., Севастьянова О. В., Русєва Я. П., Дерюгіна К. І. Дослідження процесу метанового бродіння стоків. - C. 105-108.
2014
Вип. 1 (26)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського