Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2013/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Иоргачева Е. Г., Гордиенко Л. В., Толстых В. Ю. Использование модифицированных крахмалов при производстве лукума сбивного. - C. 5-7.
  5. Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю. Визначення раціональних параметрів отримання хмелевих екстрактів для технології хлібопечення. - C. 7-11.
  6. Пшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б. Збагачення хімічного складу житньо–пшеничних виробів на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння. - C. 12-15.
  7. Новічкова Т. П., Золотарьова Л. А. Принципи здорового харчування в стилі SPA. - C. 15-18.
  8. Дорохович А. М., Бадрук В. В. Виробництво маршмелоу функціонального призначення з використанням овочевих соків. - C. 19-21.
  9. Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Савкова Є. В. Виробництво хлібобулочних виробів за інноваційними технологіями відкладеного випікання. - C. 21-24.
  10. Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В., Ставертий М. А. Использование муки из мягкозерной пшеницы при производстве различных групп мучных кондитерских изделий. - C. 24-28.
  11. Красина И. Б., Филиппова Е. В., Тарасенко Н. А. Технологические аспекты обогащения вафельных листов функциональными ингредиентами. - C. 28-30.
  12. Свідло К. В., Браженко Г. В. Науково обґрунтована технологія кексового напівфабрикату геродієтичного призначення. - C. 30-32.
  13. Харьков С. Е., Гончар, В. В., Росляков Ю. Ф. Новая технология заварных пряничных изделий функционального назначения. - C. 32-34.
  14. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  15. Коркач А. В., Крусир Г. В., Егорова А. В. Обоснование метода иммобилизации микроорганизмов и их применение в технологии кондитерских изделий. - C. 35-38.
  16. Дишкантюк О. В., Кондрацька О. М. Вдосконалення процесу екстракції натуральних харчових барвників. - C. 38-40.
  17. Кравчук Т. В. Вітамінізовані желейні десерти з використанням антоціанових добавок для закладів ресторанного господарства. - C. 40-43.
  18. Мостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Комарова М. О. Моделювання впливу температури обробки на вміст вітаміну C в харчовому продукті. - C. 43-46.
  19. Оболкіна В. І., Скрипко А. П., Ємельянова Н. О., Кияниця С. Г. Перспектива застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при виробництві борошняних кондитерських виробів. - C. 46-48.
  20. Палько Н. С. Нові тістечка поліпшеного амінокислотного складу. - C. 48-51.
  21. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  22. Гусак-Шкловська Я. Д. Функцiональна музика як спосіб підвищення працездатності і покращення самопочуття. - C. 52-55.
  23. Губеня В. О., Антонюк М. М., Арсеньєва Л. Ю. Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хліба. - C. 55-59.
  24. Димов И. Е., Георгиева А. В. Исследование возможностей производства хлеба, обогащенного сухой кофейной смесью "Инка”. Часть 1. Физико-химические показатели обогащенной пшеничной муки и теста. - C. 59-61.
  25. Георгиева А. В., Димов И. Е. Исследование возможностей производства хлеба, обогащенного сухой кофейной смесью "Инка”. Часть 2. Качество обогащенного пшеничного хлеба. - C. 61-64.
  26. Дубовкина И. А. Исследование свойств водно-спиртовых растворов при обработке методом дискретно-импульсного ввода энергии. - C. 64-66.
  27. Малафаєв М. Т., Домахіна М. О., Шаніна О. М., Погожих М. І., Шуліка О. А. Дослідження в’язкості білків з колагенвмісної сировини та їх вплив на ефективну в’язкість бездріжджового тіста з борошна, слабкого за силою. - C. 66-70.
  28. Эланидзе Л. Д., Бежуашвили М. Г., Окруашвили Д. Ш. Исследование химического состава водно-спиртового экстракта чабреца обыкновенного (Thymus Serpyllum). - C. 70-73.
  29. Дорохович А. М., Дорохович В. В., Бадрук В. В., Мурзін А. В., Абрамова А. Г., Єстремська Я. С. Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів. - C. 73-76.
  30. Технологія і безпека продуктів харчування

  31. Ряшко Г. М. Технология низкотемпературного приготовления продуктов питания на предприятиях ресторанного хозяйства. - C. 77-80.
  32. Крусір Г. В. Екологічний аудит хлібопекарського підприємства. - C. 80-81.
  33. Бочарова О. В. Современные аспекты оценивания качества молока и молочных продуктов. - C. 82-84.
  34. Крусір Г. В. Оцінка екологічної безпеки хлібних виробів. - C. 84-87.
  35. Мацієвська О. О. Якість питної води, що надходить у мережу централізованого водопостачання м. Львів. - C. 87-89.
  36. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  37. Сукманов В. А., Громов С. В., Моисеева В. Т., Кристя Д. А. Дисперсность влаги сливочного масла, обработанного высоким циклическим давлением. - C. 89-92.
  38. Кравчук Т. В. Натуральні каротиновмісні пюре та напої з їх використанням імуномодулюючої дії для закладів харчування. - C. 92-95.
  39. Мазуренко І. К., Громова Т. Я. Процес трансферу харчових технологій, їх комерціалізації в умовах наукового парку. - C. 95-97.
  40. Оніщенко В. П., Желіба Ю. О., Харченко С. В. Математичне моделювання тепловологісних процесів випаровування. - C. 97-101.
  41. Кириллов В. Х., Худенко Н. П. Гидродинамика тонкого слоя вязкой жидкости на наклонной поверхности пленочных тепло массообменных аппаратов пищевых производств. - C. 101-104.
2013
Вип. 1 (22)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського