Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2012/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Могилянская Н. А., Дидух Н. А. Роль отдельных микронутриентов в питании диабетиков. - C. 5-9.
- Fedosova K, Kaprelyanc L. Langual indexing of Ukrainian traditional foods. - C. 9-13.
- Гойко І. Ю., Студзінська М. О. Використання полідекстрози як функціонального інгредієнту для розробки кисломолочного продукту. - C. 13-17.
- Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Розробка продуктів персорніфікованого харчування на основі нутріціології та харчової комбінаторики. - C. 17-21.
- Поліщук Г. Є. Дослідження стану води у морозиві з натуральними функціонально-технологічними інгредієнтами. - C. 21-24.
- Тітомір Л. А. Основні напрямки розвитку готельно-ресторанної та туристичної діяльності на півдні України. - C. 24-28.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Kaprelyanc L. V., Zhigunov D. A., Petrosyanc A. P. Effects of bran enzymes on wheat flour quality. - C. 29-32.
- Авершина А. С., Дідух Н. А. Обґрунтування параметрів ферментації молочної основи у біотехнології напою кисломолочного для дитячого харчування "Біолакт". - C. 32-36.
- Патюков С. Д., Котвицкий С. К. Влияние различных источников ПНЖК на стерилизацию паштетных консервов. - C. 36-39.
- Шарахматова Т. Є. Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення. - C. 39-42.
- Дейниченко Г. В., Юдічева О. П. Використання традицій біофортифікації для регулювання хімічного складу томатних овочів. - C. 42-45.
- Бурдо О. Г., Рыбина О. Б. Моделирование процессов жизнедеятельности микроорганизмов в молочных продуктах в микроволновом поле. - C. 45-48.
- Чабанова О. Б., Кочмар Л. П., Чабанова А. А. Разработка технологии питьевых сывороточных напитков с использованием натуральных соков. - C. 48-51.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Могилянська Н. О., Лисогор Т. А. Дідух Н. А. Вплив антиоксидантів на стабільність спредів. - C. 52-54.
- Дідух Н. А., Романченко С. В. Обґрунтування параметрів зберігання напою кисломолочного для дитячого харчування, збагаченого лактулозою та кукурудзяною олією. - C. 55-57.
- Мардар М. Р. Сенсорний аналіз екструдованих продуктів збагачених м’ясними компонентами. - C. 57-60.
- Fedosova K., Luigi Filippo D’Antuono Cornelian cherry (dogwood) in south of Ukraine. - C. 60-64.
- Слободнюк Р. Є. Вивчення механічної дії на ОКД з метою одержання десертів молочних. - C. 65-67.
- Маевская Т. Н., Виннов А. С., Турбал Р. С. Применение комплексонов в технологии промытых стабилизированных рыбных белковых масс. - C. 67-68.
Технологія і безпека продуктів харчування
- Дидух Н. А., Назаренко Ю. В. Медико-биологическое исследование творога детского питания с длительным сроком хранения. - C. 69-73.
- Азарова Н. Г., Денисюк Н. А., Агунова Л. В. Увеличение сроков годности говяжьих сарделек. - C. 73-75.
- Чабанова О. Б., Дзьома В. І., Чабанова А. А. Обґрунтування параметрів екстрагування пектину з яблучних вичавків з використанням сирної сироватки. - C. 75-77.
- Шалигін О. В., Стрікаленко Т. В, Труфкаті Л. В., Данилова О. І., Скубій Н. В. Статистичне обґрунтування доцільності використання нового засобу для обробки води на підприємствах харчової галузі. - C. 77-81.
- Крусір Г. В., Кондратенко І. П. Оцінка впливу хлібопекарного підприємства на навколишнє середовище на основі критерію екологічності. - C. 81-83.
- Погожих М. І., Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О., Сюсель О. О., Соколова Є. Б. Наукові й практичні засади визначення якості карася річкового. - C. 83-85.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Рашевська Т. О. Дослідження процесу водопоглинання порошком пектину та мікроструктури його розчину. - C. 86-88.
- Виннов А. С., Пантелеенко В. С., Маноли Т. A. Количественная оценка сродства промышленных ферментных протеолитических препаратов к белкам рыбы, птицы и подсолнечного шрота. - C. 89-91.
- Крусір Г. В., Яшкіна В. В., Кіріяк Г. В. Розрахунок екологічного сліду хлібопекарського підприємства. - C. 91-95.
- Колеснікова М. Б, Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного. - C. 95-97.
- Вересоцький Ю. І., Бабко Є. М. Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом. - C. 97-99.
| 2012 | | Вип. 2 (19)
|
|
|
|