Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2012/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Могилянская Н. А., Дидух Н. А. Роль отдельных микронутриентов в питании диабетиков. - C. 5-9.
  5. Fedosova K, Kaprelyanc L. Langual indexing of Ukrainian traditional foods. - C. 9-13.
  6. Гойко І. Ю., Студзінська М. О. Використання полідекстрози як функціонального інгредієнту для розробки кисломолочного продукту. - C. 13-17.
  7. Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Розробка продуктів персорніфікованого харчування на основі нутріціології та харчової комбінаторики. - C. 17-21.
  8. Поліщук Г. Є. Дослідження стану води у морозиві з натуральними функціонально-технологічними інгредієнтами. - C. 21-24.
  9. Тітомір Л. А. Основні напрямки розвитку готельно-ресторанної та туристичної діяльності на півдні України. - C. 24-28.
  10. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  11. Kaprelyanc L. V., Zhigunov D. A., Petrosyanc A. P. Effects of bran enzymes on wheat flour quality. - C. 29-32.
  12. Авершина А. С., Дідух Н. А. Обґрунтування параметрів ферментації молочної основи у біотехнології напою кисломолочного для дитячого харчування "Біолакт". - C. 32-36.
  13. Патюков С. Д., Котвицкий С. К. Влияние различных источников ПНЖК на стерилизацию паштетных консервов. - C. 36-39.
  14. Шарахматова Т. Є. Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення. - C. 39-42.
  15. Дейниченко Г. В., Юдічева О. П. Використання традицій біофортифікації для регулювання хімічного складу томатних овочів. - C. 42-45.
  16. Бурдо О. Г., Рыбина О. Б. Моделирование процессов жизнедеятельности микроорганизмов в молочных продуктах в микроволновом поле. - C. 45-48.
  17. Чабанова О. Б., Кочмар Л. П., Чабанова А. А. Разработка технологии питьевых сывороточных напитков с использованием натуральных соков. - C. 48-51.
  18. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  19. Могилянська Н. О., Лисогор Т. А. Дідух Н. А. Вплив антиоксидантів на стабільність спредів. - C. 52-54.
  20. Дідух Н. А., Романченко С. В. Обґрунтування параметрів зберігання напою кисломолочного для дитячого харчування, збагаченого лактулозою та кукурудзяною олією. - C. 55-57.
  21. Мардар М. Р. Сенсорний аналіз екструдованих продуктів збагачених м’ясними компонентами. - C. 57-60.
  22. Fedosova K., Luigi Filippo D’Antuono Cornelian cherry (dogwood) in south of Ukraine. - C. 60-64.
  23. Слободнюк Р. Є. Вивчення механічної дії на ОКД з метою одержання десертів молочних. - C. 65-67.
  24. Маевская Т. Н., Виннов А. С., Турбал Р. С. Применение комплексонов в технологии промытых стабилизированных рыбных белковых масс. - C. 67-68.
  25. Технологія і безпека продуктів харчування

  26. Дидух Н. А., Назаренко Ю. В. Медико-биологическое исследование творога детского питания с длительным сроком хранения. - C. 69-73.
  27. Азарова Н. Г., Денисюк Н. А., Агунова Л. В. Увеличение сроков годности говяжьих сарделек. - C. 73-75.
  28. Чабанова О. Б., Дзьома В. І., Чабанова А. А. Обґрунтування параметрів екстрагування пектину з яблучних вичавків з використанням сирної сироватки. - C. 75-77.
  29. Шалигін О. В., Стрікаленко Т. В, Труфкаті Л. В., Данилова О. І., Скубій Н. В. Статистичне обґрунтування доцільності використання нового засобу для обробки води на підприємствах харчової галузі. - C. 77-81.
  30. Крусір Г. В., Кондратенко І. П. Оцінка впливу хлібопекарного підприємства на навколишнє середовище на основі критерію екологічності. - C. 81-83.
  31. Погожих М. І., Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О., Сюсель О. О., Соколова Є. Б. Наукові й практичні засади визначення якості карася річкового. - C. 83-85.
  32. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  33. Рашевська Т. О. Дослідження процесу водопоглинання порошком пектину та мікроструктури його розчину. - C. 86-88.
  34. Виннов А. С., Пантелеенко В. С., Маноли Т. A. Количественная оценка сродства промышленных ферментных протеолитических препаратов к белкам рыбы, птицы и подсолнечного шрота. - C. 89-91.
  35. Крусір Г. В., Яшкіна В. В., Кіріяк Г. В. Розрахунок екологічного сліду хлібопекарського підприємства. - C. 91-95.
  36. Колеснікова М. Б, Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного. - C. 95-97.
  37. Вересоцький Ю. І., Бабко Є. М. Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом. - C. 97-99.
2012
Вип. 2 (19)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського