Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2011/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Безусов А. Т., Зубкова К. В. Розробка технології отримання гарбузового нектару функціонального призначення. - C. 5-7.
  5. Бабов К. Д., Нікіпелова О. М., Кисилевська А. Ю. Контролювання якості вуглекислих лікувальних вод при використанні їх для відпуску процедур. - C. 7-10.
  6. Стрікаленко Т. В, Шалигін О. В., Труфкаті Л. В., Скубій Н. В, Соловьова А. С. Прогнозування знезаражуючої дії полігексаметиленгуанідину для водопровідної води. - C. 11-14.
  7. Калугіна І. М. Моделювання драглеподібних страв функціонального призначення з добавками морських водоростей. - C. 14-16.
  8. Гойко І. Ю., Івасенко І. А. Новий кисломолочний напій оздоровчого призначення. - C. 16-18.
  9. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  10. Мельнічук О. Є., Безусов А. Т., Сторожук В. М. Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з йошти. - C. 19-22.
  11. Черно Н. К., Гураль Л. С., Ломака О. В. Дослідження арабіногалактану деревини Pinus silvestris L.. - C. 22-26.
  12. Вікуль С. І., Хомич Г. А. Биологическая активность ягод черники и продуктов ее переработки. - C. 26-29.
  13. Манолі Т. А., Памбук С. А., Камінський Є. В. Вплив параметрів ферментативної обробки на ступінь відділення шкіри шпроту чорноморського. - C. 29-32.
  14. Чабанова О. Б., Кочмар Л. П. Розробка технології ферментованих сироваткових напоїв з використанням натуральних соків. - C. 32-34.
  15. Ткаченко Л. В., Горшунов Ю. В., Богданов Є. С., Дуган О. М. Вплив кукурудзяного екстракту на накопичення біомаси та бродильну активність спиртових дріжджів. - C. 34-37.
  16. Гайдай І. В. Плоди дерену, як джерело біологічно активних речовин. - C. 37-39.
  17. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  18. Тележенко Л. М., Золовська О. В. Дослідження процесів попередньої обробки земляного мигдалю при виготовленні десертів. - C. 40-43.
  19. Єгорова А. В., Верхівкер Я. Г., Гондза Н. І. Удосконалення процесу підготовки плодоовочевої сировини для виробництва консервованих продуктів. - C. 43-44.
  20. Колесніченко С. Л. Состояние воды в зависимости от физико-химической обработки. - C. 45-46.
  21. Віннов А. С., Манолі Т. А. Современные ферментативные процессы в производстве реструктурированных пищевых продуктов. - C. 47-49.
  22. Геок В. Н. Влияние способа экстрагирования мезги на содержание азотистых веществ в красных столовых виноматериалах. - C. 49-51.
  23. Філінська Т. Г., Черваков О. В., Рoстокина М. А., Герасименко К. О. Ацидолиз подсолнечного масла с применением сульфокислотного полиамида в качестве катализатора. - C. 51-54.
  24. Асланова М. С., Магеррамов М. А. Физико–химические показатели новых помологических сортов плодов граната и их изменения при хранении в МГС. - C. 54-58.
  25. Мороз О. В., Пивоваров Є. П., Трощій Т. В. Визначення закономірностей формування змішаних драглів на основі систем "альгінат натрію - карагінан". - C. 58-59.
  26. Технологія і безпечність продуктів харчування

  27. Пахомова К. Ю., Стоянова Л. О., Верхівкер Я. Г. Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження. - C. 60-63.
  28. Гайдай І. В., Литовченко О. М., Домарецький В. А., Мельник І. В. Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв. - C. 63-66.
  29. Палвашова Г. І., Саламатіна С. Є., Костинюк А. М. Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрикатів громадського харчування. - C. 66-68.
  30. Іщенко І. М. Аналитический обзор методов получения воды из атмосферного воздуха. - C. 69-73.
  31. Герасим Г. С., Ільєва О. С., Нікітчіна Т. І. Исследование процесса рассольного замораживания рыбы с использование защитных покрытий на основе НПВ. - C. 74-77.
  32. Моськалюк І. В., Д’яконова А. К., Сакун М. М. Проблеми профзахворювань на підприємствах України. - C. 77-79.
  33. Бочарова О. В., Решта С. П., Подолян Р. А., Баришев С. Оценивание качества кофе. - C. 79-82.
  34. Баля Л. В, Горячова О. О. Визначення кольорових характеристик зразків соусів. - C. 82-85.
  35. Мірошніченко О .М., Колесніченко С. Л., Терзі С. В. Использование электроактивированной воды в производстве овощных стерилизованных консервов. - C. 85-86.
  36. Станкевич Г. М., Біленька І. Р., Буланша Н. А. Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура. - C. 86-90.
  37. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  38. Лапардін М. І. Использование уравнения состояния РКС для расчета фазовых равновесий и параметров цикла ДМКС. - C. 91-96.
  39. Бурдо О. Г., Терзієв С. Г., Ружицька Н. В., Борщ А. А. Кінетика ІЧ-сушіння шламу кави. - C. 96-99.
  40. Верхівкер Я. Г., Єфремов В. В. Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе. - C. 99-100.
  41. Добробабіна Л. Б., Кушніренко Н. М., Зінченко В. І. Розробка параметрів теплової обробки напівконсервів із морепродуктів. - C. 101-103.
  42. Василів О. Б., Тітлов О. С., Іщенко С. В. Опріснення води виморожуванням в установці зі змінною в циклі температурою холодоносія. - C. 103-106.
  43. Очеретяний Ю. А., Жівіца В. І., Оніщенко О. А., Вайнфельд Є. Й., Тюхай Д. С. Разработка системы измерения энергетических показателей компрессионной холодильной установки. - C. 107-109.
  44. Підсумки конкурсу на кращі дипломні проекти (роботи) та кваліфікаційні роботи випускників ОНАХТ 2011 р. - C. 109-112.
2011
Вип. 4 (17)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського