Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2011/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Безусов А. Т., Зубкова К. В. Розробка технології отримання гарбузового нектару функціонального призначення. - C. 5-7.
- Бабов К. Д., Нікіпелова О. М., Кисилевська А. Ю. Контролювання якості вуглекислих лікувальних вод при використанні їх для відпуску процедур. - C. 7-10.
- Стрікаленко Т. В, Шалигін О. В., Труфкаті Л. В., Скубій Н. В, Соловьова А. С. Прогнозування знезаражуючої дії полігексаметиленгуанідину для водопровідної води. - C. 11-14.
- Калугіна І. М. Моделювання драглеподібних страв функціонального призначення з добавками морських водоростей. - C. 14-16.
- Гойко І. Ю., Івасенко І. А. Новий кисломолочний напій оздоровчого призначення. - C. 16-18.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Мельнічук О. Є., Безусов А. Т., Сторожук В. М. Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з йошти. - C. 19-22.
- Черно Н. К., Гураль Л. С., Ломака О. В. Дослідження арабіногалактану деревини Pinus silvestris L.. - C. 22-26.
- Вікуль С. І., Хомич Г. А. Биологическая активность ягод черники и продуктов ее переработки. - C. 26-29.
- Манолі Т. А., Памбук С. А., Камінський Є. В. Вплив параметрів ферментативної обробки на ступінь відділення шкіри шпроту чорноморського. - C. 29-32.
- Чабанова О. Б., Кочмар Л. П. Розробка технології ферментованих сироваткових напоїв з використанням натуральних соків. - C. 32-34.
- Ткаченко Л. В., Горшунов Ю. В., Богданов Є. С., Дуган О. М. Вплив кукурудзяного екстракту на накопичення біомаси та бродильну активність спиртових дріжджів. - C. 34-37.
- Гайдай І. В. Плоди дерену, як джерело біологічно активних речовин. - C. 37-39.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Тележенко Л. М., Золовська О. В. Дослідження процесів попередньої обробки земляного мигдалю при виготовленні десертів. - C. 40-43.
- Єгорова А. В., Верхівкер Я. Г., Гондза Н. І. Удосконалення процесу підготовки плодоовочевої сировини для виробництва консервованих продуктів. - C. 43-44.
- Колесніченко С. Л. Состояние воды в зависимости от физико-химической обработки. - C. 45-46.
- Віннов А. С., Манолі Т. А. Современные ферментативные процессы в производстве реструктурированных пищевых продуктов. - C. 47-49.
- Геок В. Н. Влияние способа экстрагирования мезги на содержание азотистых веществ в красных столовых виноматериалах. - C. 49-51.
- Філінська Т. Г., Черваков О. В., Рoстокина М. А., Герасименко К. О. Ацидолиз подсолнечного масла с применением сульфокислотного полиамида в качестве катализатора. - C. 51-54.
- Асланова М. С., Магеррамов М. А. Физико–химические показатели новых помологических сортов плодов граната и их изменения при хранении в МГС. - C. 54-58.
- Мороз О. В., Пивоваров Є. П., Трощій Т. В. Визначення закономірностей формування змішаних драглів на основі систем "альгінат натрію - карагінан". - C. 58-59.
Технологія і безпечність продуктів харчування
- Пахомова К. Ю., Стоянова Л. О., Верхівкер Я. Г. Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження. - C. 60-63.
- Гайдай І. В., Литовченко О. М., Домарецький В. А., Мельник І. В. Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв. - C. 63-66.
- Палвашова Г. І., Саламатіна С. Є., Костинюк А. М. Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрикатів громадського харчування. - C. 66-68.
- Іщенко І. М. Аналитический обзор методов получения воды из атмосферного воздуха. - C. 69-73.
- Герасим Г. С., Ільєва О. С., Нікітчіна Т. І. Исследование процесса рассольного замораживания рыбы с использование защитных покрытий на основе НПВ. - C. 74-77.
- Моськалюк І. В., Д’яконова А. К., Сакун М. М. Проблеми профзахворювань на підприємствах України. - C. 77-79.
- Бочарова О. В., Решта С. П., Подолян Р. А., Баришев С. Оценивание качества кофе. - C. 79-82.
- Баля Л. В, Горячова О. О. Визначення кольорових характеристик зразків соусів. - C. 82-85.
- Мірошніченко О .М., Колесніченко С. Л., Терзі С. В. Использование электроактивированной воды в производстве овощных стерилизованных консервов. - C. 85-86.
- Станкевич Г. М., Біленька І. Р., Буланша Н. А. Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура. - C. 86-90.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Лапардін М. І. Использование уравнения состояния РКС для расчета фазовых равновесий и параметров цикла ДМКС. - C. 91-96.
- Бурдо О. Г., Терзієв С. Г., Ружицька Н. В., Борщ А. А. Кінетика ІЧ-сушіння шламу кави. - C. 96-99.
- Верхівкер Я. Г., Єфремов В. В. Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе. - C. 99-100.
- Добробабіна Л. Б., Кушніренко Н. М., Зінченко В. І. Розробка параметрів теплової обробки напівконсервів із морепродуктів. - C. 101-103.
- Василів О. Б., Тітлов О. С., Іщенко С. В. Опріснення води виморожуванням в установці зі змінною в циклі температурою холодоносія. - C. 103-106.
- Очеретяний Ю. А., Жівіца В. І., Оніщенко О. А., Вайнфельд Є. Й., Тюхай Д. С. Разработка системы измерения энергетических показателей компрессионной холодильной установки. - C. 107-109.
- Підсумки конкурсу на кращі дипломні проекти (роботи) та кваліфікаційні роботи випускників ОНАХТ 2011 р. - C. 109-112.
| 2011 | | Вип. 4 (17)
|
|
|
|