Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2011/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Винникова Л. Г., Шарпе А. А., Янковая Е. Д. Влияние параметров замораживания на микроструктуру мяса. - C. 5-6.
  5. Didukh N. A., Mogilyanska N. O. Diabetic fermented milk drinks. - C. 6-8.
  6. Пешук Л. В., Салов К. М., Галенко О. О. Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні. - C. 8-12.
  7. Лисицын А. Б., Чернуха И. М., Мотилина Н. С., Федулова Л. В., Арашанова Э. Б., Макаренко А. Н. Органопрепараты из сырья животного происхождения, применяемые при лечении болезней органов пищеварения. - C. 12-16.
  8. Рашевська Т. О. Поліморфні перетворення гліцеридів у вершковому маслі з пектином функціонального призначення. - C. 16-20.
  9. Добровечный П. Н., Мишанин Ю. Ф., Хворостова Т. Ю. Видовой состав микроорганизмов в организме уток различных пород. - C. 20-22.
  10. Авершина А. С., Дідух Н. А. Симбіотичний комплекс для виробництва ацидофільних кисломолочних продуктів для дитячого харчування. - C. 22-25.
  11. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  12. Didukh N. A. Gerodietic fermented functional milk products. - C. 26-28.
  13. Азарова Н. Г., Агунова Л. В., Поточний А. А. "Лісове м'ясо" у виробництві ковбас. - C. 28-30.
  14. Могилянська Н. О. Вплив вітамінів А, Е, β–каротину та їх комплексів на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів. - C. 30-34.
  15. Стинга Л. М., Асауляк А. В., Білоус С. І. Вплив комплексної добавки на мікроструктурні показники варених ковбас. - C. 34-36.
  16. Коваленко В. О., Перцевой М. Ф., Чернова Л. О., Колесникова М. Б. Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання. - C. 36-38.
  17. Хижняк О. О., Запольський А. К., Ничик О. В. Застосування композиції високоосновного коагулянту з бактерицидним флокулянтом для отримання води високої якості. - C. 38-41.
  18. Назаренко Ю. В. Біотехнологія кисломолочного сиру дитячого харчування з подовженим терміном зберігання. - C. 41-45.
  19. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  20. Патюков С. Д. Коррекция технологических свойств колбасного фарша, содержащего мясо птицы механической обвалки. - C. 46-47.
  21. Дідух Н. А., Назаренко Ю. В., Романченко С. В. Визначення раціональних співвідношень між монокультурами B. Infantis та змішаними культурами L. Lactis у складі заквашувальних композицій. - C. 48-50.
  22. Махоніна М. Ю., Рашевська Т. О. Жирова фаза мікроструктури суспензії добавки із насіння льону. - C. 50-53.
  23. Штангеєва Н. І., Григоренко Н. О. Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості. - C. 53-55.
  24. Іванова В. Д., Каряка Н. М. Дослідження впливу екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини на якісні показники морозива. - C. 55-59.
  25. Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шульга С. І. Вплив процесу екструзії на крохмаль екструзійних картопле продуктів. - C. 60-62.
  26. Ракша-Слюсарева Е. А., Медведкова И. И., Попова Н. А. Использование базилика обыкновенного в качестве пищевой добавки при производстве мороженого. - C. 62-64.
  27. Технологія і безпечність продуктів харчування

  28. Солецька А. Д., Асауляк А. В., Соколова О. М. Вплив технологічної води на якість м'ясних продуктів. - C. 65-67.
  29. Дідух Н. А., Назаренко Ю. В. Обґрунтування параметрів зберігання сиру кисломолочного для дитячого харчування. - C. 67-71.
  30. Касьянов Г. И., Сязин И. Е., Лугинин М. И. Современные технологии криоконсервирования и криосепарации пищевого сырья. - C. 71-74.
  31. Перцевой Ф. В., Дьяков О. Г., Пак А. О., Обозна М. В. Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв’язаної вологи сирного продукту м’якого. - C. 74-77.
  32. Плотнікова Р. В. Розробка технологічного процесу виробництва напівфабрикатів для десертної продукції. - C. 77-82.
  33. Бреславец Т. В., Крайнюк Л. М., Колесникова М. Б. Обоснование режимов технологического процесса получения изолированных белков пелагических рыб. - C. 82-86.
  34. Кудашев С. М., Новицька Н. С., Пушкар Т. Д. Застосування озону для поліпшення санітарно-гігієнічної якості молока та молочних продуктів. - C. 86-88.
  35. Романченко С. В., Дідух Н. А. Обґрунтування параметрів зберігання кефіру дитячого харчування, збагаченого лактулозою. - C. 89-92.
  36. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  37. Акулич А. В., Темрук А. В. Метод расчета кинетики процесса сушки растительного сырья при комбинированном энергоподводе с использованием СВЧ-излучения. - C. 93-95.
  38. Пономаренко В. В. Дослідження ефективності електрообробки цукрового розчину електричним полем. - C. 95-99.
  39. Kasyanov G. I., Korobitsyn V. S., Tymchuk E. V. Some technological peculiarities of CO2 – extracts obtained from vegetative and animal raw material. - C. 99-104.
  40. Тележенко Л. М., Штепа Є. П., Михайлова К. А., Пауліна Я. Б. Вплив електромагнітного оброблення на молочнокислі бактерії. - C. 104-107.
  41. Сергєєва О. Є., Федосов С. Н. Аналіз явищ дифузії і конвекції В РАЗІ рідкого харчового продукту в одношаровій пластиковій упаковці. - C. 107-110.
  42. Скарбовійчук О. М., Федоров В. Г. Формалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗ. - C. 110-112.
  43. Савінок О. М. Термогравіметричні дослідження яловичини при дозріванні. - C. 113-114.
  44. Згурський А. В., Поліщук Г. Є., Ковалевська Є. І., Крапивницька І. О. Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива. - C. 115-118.
2011
Вип. 2 (15)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського