Тематика: | висвітлення стану проблем з наукових та практичних питань гігієни харчування та безпеки харчових продуктів |
Засновники: | Державне підприємство "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л. І. Медведя" Міністерства охорони здоров'я України |
Рік заснування: | 1932 |
Реєтраційний документ: | КВ № 23659-13499 ПР від 17.12.2018 р. |
Реєстрація у ДАК України: | Наказ № 1301 від 15.10.2019 р. |
Галузь знань: | 14 - Медичні науки03 - Біологічні науки |
Спеціальність: | 222 - Медицина229 - Громадське здоров'я091 - Біологія |
Головний редактор: | Проданчук М. Г. (чл.-кор. Нац. акад. мед. наук України, д-р мед. наук, проф.) |
Заступники головного редактора: | Власик Л. І. (д-р мед. наук, проф.) |
Відповідальні секретарі: | Петрашенко Г. І. (канд. мед. наук, старш. наук. співроб.) |
Редколегія: | Герілович А. П., Григорчук Д. (д-р мед. наук, проф. (США)), Грузева Т. С., Еріксон Т. Б. (д-р мед. наук (США)), Кметь Т. І., Коваленко В. М., Лушняк Б. Д. (проф. (США)), Омельчук С. Т., Радченко В. Г., Сміянов В. А. |
Інтернет: | |
| вул. Героїв Оборони, 6, м. Київ, 03127, Україна |
| olena.golohova.medved@gmail.com |
| (044) 526-93-35 |
| (044) 526-96-43 |