Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Pankov D$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Pankov D. 
Economic accounting model of value added [Електронний ресурс] / D. Pankov, Ju. Kuhto // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації. - 2016. - Вип. 1. - С. 22-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/iacagc_2016_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.872 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Pankov D. A. 
Accounting analysis method of fixed assets revaluation impact on depreciation monetary providing as a source of enterprise modernization financing [Електронний ресурс] / D. A. Pankov, I. V. Маtsiush // Незалежний аудитор. - 2016. - № 16. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Na_2016_16_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 618.293 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Pankov D. A. 
Accounting of the value added formation at the micro level [Електронний ресурс] / D. A. Pankov, J. Kuhto // Незалежний аудитор. - 2016. - № 17. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Na_2016_17_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 783.782 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Sashnova M. 
Improving the quality of the technological process of packaging shape formation based on the information structure of an automated system [Електронний ресурс] / M. Sashnova, A. Zahorulko, T. Savchenko, S. Gakhovіch, I. Parkhomenko, D. Pankov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2020. - № 3(2). - С. 28-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2020_3(2)__4
На базі інформаційної структури автоматизованої системи моніторингу якості розроблено систему аналізу інформації про якість формоутворення ПЕТ-тари з можливістю статистичного управління технологічним процесом за допомогою контрольних карт Шухарта (ККШ). Зокрема, це було здійснено на прикладі запропонованого способу оцінювання якості готових ПЕТ-пляшок за товщиною їх стінки. Отримання високоякісної ПЕТ-тари безпосередньо залежить від ступеня досконалості всіх технологічних стадій, обумовлюючи необхідність створення ефективної системи контролю та управління технологічним процесом формоутворення пляшок із поліетилентерефталату. Аналіз інформації про якість формоутворення ПЕТ-тари на основі моніторингу інформаційної структури автоматизованої системи надасть можливість забезпечити оперативне коригування параметрами формоутворення з мінімізованим відсотком браку за рахунок організації вибіркового контролю виготовленої продукції. Використання статистичних методів контролю на базі ККШ забезпечить розробку оригінальних алгоритмів моніторингу якості формоутворення, спрямованих на відстеження порушень технологічних параметрів і створення рекомендацій для підвищення якості процесу та ресурсоефективності. Для статистичної оцінки причинно-наслідкових зв'язків між основними технологічними параметрами та показниками якості продукції застосовується алгоритм моніторингу якості формоутворення ПЕТ-тари. Це надає можливість забезпечити мінімальний рівень дефектності пляшок за умов застосування розробленої ККШ. Запропоновано нечітку когнітивну карту для визначення попереджувально-коригувальних дій, спрямованих на усунення основних причин виникнення дефекту у процесі формоутворення пляшок з урахуванням взаємозв'язків чинників та їх наслідків на отримувану якість процесу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.317 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Paziuk V. 
Improving the operation of a drum grain dryer with justification of the low-temperature mode parameters [Електронний ресурс] / V. Paziuk, V. Dub, O. Tereshkin, A. Zahorulko, I. Lebedynets, D. Pankov, A. Hotvianska // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2020. - № 5(8). - С. 24-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2020_5(8)__4
The proposed engineering and technological solutions are aimed at improving the operation of a low-temperature drum grain dryer by using a combined mechanical vibration exciter, with the further justification of low-temperature regime parameters. Existing vibration technologies imply the high-temperature drying of food grains with further utilization of spent heat carrier for reheating it. In this case, the high-temperature drying of cereals and seed crops (grains, onions, etc.) does not make it possible to maintain high germination, emphasizing the need for low-temperature treatment, which, in this case, reduces the efficiency of spent heat carrier. Therefore, to improve the efficiency of the drying process and technology, it has been proposed to employ vibration low-frequency technologies that ensure seed quality. The trajectory and the kinetic energy of the drum container with a combined mechanical vibration exciter have been calculated for the improved vibratory drum grain dryer. The rational vibration intensity for seed drying providing the following kinetic characteristics has been established: vibration speed, to 0,03 m/s; vibration acceleration, 30 m/s<^>2; vibration intensity, 2,6 m<^>2/s<^>2; at amplitude vibration not exceeding 2 mm. It has been also established that the intense warming of a barley layer occurs at a temperature of 50 <^>oC and a humidity of 13,5 %, the final temperature is 42,4 <^>oC, and, at 40 <^>oC, is, accordingly, 35,4 <^>oC. This has confirmed that the low-temperature drying of barley seeds of the variety "Stalker" (Ukraine) takes place during the periods of constant and falling drying speed characterized by a high level of germination (95 - 93 %).
Попередній перегляд:   Завантажити - 974.67 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського