Пошуковий запит: (<.>A=Мерзлов С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Мерзлов С. В. Стабілізована фітаза в годівлі м’ясних перепелів [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 6. - С. 4-5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_6_3
|
2. |
Мерзлов С. В. Продуктивність і біохімічні процеси в організмі курчат-бройлерів за дії алюмосилікатйодної добавки [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_21
|
3. |
Хоменко А. Д. Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensis [Електронний ресурс] / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_23
|
4. |
Мерзлов С. В. Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов, О. О. Сніжко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_24
|
5. |
Вовкогон А. Г. Збереження Йоду адсорбованого на різних носіях впродовж місячного терміну зберігання [Електронний ресурс] / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 83-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_26
|
6. |
Хоменко А. Д. Використання кисломолочної сироватки під час культивування Spirulina platensis [Електронний ресурс] / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - № 1. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2014_1_5
|
7. |
Мерзлов С. В. Визначення гострої токсичності кормової добавки змішанолігандного комплексу Кобальту на білих щурах [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов, Г. П. Калініна, М. В. Утеченко, І. П. Патерега, Г. П. Ривак // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_14
|
8. |
Бомко Л. Г. Показники обміну речовин у організмі курчат-бройлерів за умов використання целюлаз, одержаних за удосконаленої біотехнології [Електронний ресурс] / Л. Г. Бомко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_17
|
9. |
Вовкогон А. Г. Ефективність застосування збагаченої Йодом біомаси вермикультури у складі комбікормів для курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 7. - С. 8-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2014_7_4
|
10. |
Вовкогон А. Г. Вплив різних джерел та доз йоду на нарощування біомаси гібрида червоних каліфорнійських черв’яків [Електронний ресурс] / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 286-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2014_202_50
|
11. |
Мерзлов С. В. Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов, Г. П. Калініна, А. Д. Качан // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 12. - С. 127-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_12_39
|
12. |
Пухляк А. Г. Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей [Електронний ресурс] / А. Г. Пухляк, Г. П. Калініна, С. В. Мерзлов, О. П. Гребельник // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 7. - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2013_7_46
|
13. |
Мерзлов С. В. Вміст йоду в алюмосилікатйодних кормових добавках за різних умов зберігання [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(2). - С. 161-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(2)__28
|
14. |
Мерзлов С. В. Згодовування перепелам іммобілізованого йоду, ферментів та хелату кобальту у складі комбікормів із дефіцитом фосфору [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(4). - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(4)__27
|
15. |
Вовкогон А. Г. Вміст йоду та йодовмісних гормонів у організмі курчат-бройлерів за використання у складі комбікормів біомаси вермикультури, збагаченої йодом [Електронний ресурс] / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(3). - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(3)__9
|
16. |
Мерзлов С. В. Нарощування біомаси черв’яків за різних концентрацій Феруму в субстраті [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов, Ю. О. Машкін // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 103-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_25
|
17. |
Хоменко А. Д. Амінокислотний склад кормової добавки біомаси Spirulina рlatensis за використання сироватки молока під час її виробництва [Електронний ресурс] / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 135-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_32
|
18. |
Хоменко А. Д. Використання кормової добавки spirulina platensis за вирощування перепелів [Електронний ресурс] / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(3). - С. 238-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(3)__48
|
19. |
Величко В. О. Динаміка амінокислотного складу прісноводної водорості Lemna minor, за внесення в поживне середовище різних доз йоду [Електронний ресурс] / В. О. Величко, С. В. Мерзлов, Р. О. Ривак // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2015. - Вип. 16, № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2015_16_1_6 Обгрунтовано актуальність проведення досліджень з вивчення динаміки амінокислотного складу прісноводній водорості Lemna Minor за внесення у поживне середовище різних доз йоду, описано методи досліджень, а також наведено одержані результати, зроблено їх аналіз і висновки. Вирощування прісноводної водорості Lemna Minor за внесення різних доз йоду в поживне середовище позитивно впливає на динаміку білка в сухій біомасі водорості. Різні дози йоду в поживному середовищі не мають суттєвого впливу на такі важливі "незамінні" амінокислоти, як лізин, метіонін, треонін. Виявлено також тенденцію до підвищення вмісту одних амінокислот і зниження - інших "замінних" та "незамінних".
|
20. |
Ривак Р. О. Вивчення макроелементного складу прісноводної водорості Lemna Minor і його динаміка за біотехнології коригування поживного середовища за Йодом [Електронний ресурс] / Р. О. Ривак, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_7
|
| |