Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (16)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мерзлов С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Мерзлов С. В. 
Стабілізована фітаза в годівлі м’ясних перепелів [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 6. - С. 4-5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_6_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 112.05 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мерзлов С. В. 
Продуктивність і біохімічні процеси в організмі курчат-бройлерів за дії алюмосилікатйодної добавки [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 376.63 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Хоменко А. Д. 
Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensis [Електронний ресурс] / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 315.013 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Мерзлов С. В. 
Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов, О. О. Сніжко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 290.786 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Вовкогон А. Г. 
Збереження Йоду адсорбованого на різних носіях впродовж місячного терміну зберігання [Електронний ресурс] / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 83-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 378.213 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Хоменко А. Д. 
Використання кисломолочної сироватки під час культивування Spirulina platensis [Електронний ресурс] / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - № 1. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2014_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 482.236 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Мерзлов С. В. 
Визначення гострої токсичності кормової добавки змішанолігандного комплексу Кобальту на білих щурах [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов, Г. П. Калініна, М. В. Утеченко, І. П. Патерега, Г. П. Ривак // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 321.66 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Бомко Л. Г. 
Показники обміну речовин у організмі курчат-бройлерів за умов використання целюлаз, одержаних за удосконаленої біотехнології [Електронний ресурс] / Л. Г. Бомко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 275.088 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Вовкогон А. Г. 
Ефективність застосування збагаченої Йодом біомаси вермикультури у складі комбікормів для курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 7. - С. 8-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2014_7_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 782.939 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Вовкогон А. Г. 
Вплив різних джерел та доз йоду на нарощування біомаси гібрида червоних каліфорнійських черв’яків [Електронний ресурс] / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 286-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2014_202_50
Попередній перегляд:   Завантажити - 137.763 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Мерзлов С. В. 
Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов, Г. П. Калініна, А. Д. Качан // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 12. - С. 127-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_12_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 386.223 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Пухляк А. Г. 
Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей [Електронний ресурс] / А. Г. Пухляк, Г. П. Калініна, С. В. Мерзлов, О. П. Гребельник // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 7. - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2013_7_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 447.192 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Мерзлов С. В. 
Вміст йоду в алюмосилікатйодних кормових добавках за різних умов зберігання [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(2). - С. 161-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(2)__28
Попередній перегляд:   Завантажити - 491.424 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Мерзлов С. В. 
Згодовування перепелам іммобілізованого йоду, ферментів та хелату кобальту у складі комбікормів із дефіцитом фосфору [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(4). - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(4)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 641.741 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Вовкогон А. Г. 
Вміст йоду та йодовмісних гормонів у організмі курчат-бройлерів за використання у складі комбікормів біомаси вермикультури, збагаченої йодом [Електронний ресурс] / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(3). - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(3)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.796 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Мерзлов С. В. 
Нарощування біомаси черв’яків за різних концентрацій Феруму в субстраті [Електронний ресурс] / С. В. Мерзлов, Ю. О. Машкін // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 103-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 290.97 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Хоменко А. Д. 
Амінокислотний склад кормової добавки біомаси Spirulina рlatensis за використання сироватки молока під час її виробництва [Електронний ресурс] / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 135-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 287.93 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Хоменко А. Д. 
Використання кормової добавки spirulina platensis за вирощування перепелів [Електронний ресурс] / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(3). - С. 238-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(3)__48
Попередній перегляд:   Завантажити - 150.344 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Величко В. О. 
Динаміка амінокислотного складу прісноводної водорості Lemna minor, за внесення в поживне середовище різних доз йоду [Електронний ресурс] / В. О. Величко, С. В. Мерзлов, Р. О. Ривак // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2015. - Вип. 16, № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2015_16_1_6
Обгрунтовано актуальність проведення досліджень з вивчення динаміки амінокислотного складу прісноводній водорості Lemna Minor за внесення у поживне середовище різних доз йоду, описано методи досліджень, а також наведено одержані результати, зроблено їх аналіз і висновки. Вирощування прісноводної водорості Lemna Minor за внесення різних доз йоду в поживне середовище позитивно впливає на динаміку білка в сухій біомасі водорості. Різні дози йоду в поживному середовищі не мають суттєвого впливу на такі важливі "незамінні" амінокислоти, як лізин, метіонін, треонін. Виявлено також тенденцію до підвищення вмісту одних амінокислот і зниження - інших "замінних" та "незамінних".
Попередній перегляд:   Завантажити - 602.454 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
20.

Ривак Р. О. 
Вивчення макроелементного складу прісноводної водорості Lemna Minor і його динаміка за біотехнології коригування поживного середовища за Йодом [Електронний ресурс] / Р. О. Ривак, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 340.587 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського