РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л873.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.

Чебаков Р. М. Експериментальна установка для дослідження фазової рівноваги рідина - пара системи етанол - вода при тиску, вищому за атмосферний. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Ловягін О. М. Механізм прооксидантної дії аскорбінової кислоти у водно-спиртових розчинах. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Ловягін О. М. Вплив кротонового альдегіду на якість спирту та лікеро-горілчаної продукції. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Кузьмін О. В. Удосконалення процесів виробництва горілки з метою стабілізації показників якості : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2009
5.

Кузьмин О. В. Водка: технология, качество, инновации : монография. — Донецк, 2011
6.

Чепель Н.  Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан". — 2012 // Товари і ринки.
7.

Чепель Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
8.

Роїк М. В. Виробництво горілки особливої на основі стевії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
9.

Пальчевський Б. О. Інформаційні технології в проектуванні системи захисту пакованої продукції : монографія. — Луцьк: Вежа-Друк, 2015
10.

Науменко К. А. Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 4/10.
11.

Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації зм'якшеної води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
12.

Кузьмін О. В. Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
13.

Турчун О. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
14.

Kuzmin O. Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
15.

Kuzmin O. Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
16.

Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
17.

Тарасюк Л. А. Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
18.

Самченко І. О. Дослідження адсорбційної активності активованого та модифікованого вуглецевого волокна для очищення сортівок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
19.

Тарасюк Л. А. Сучасна технологія фільтрування природними модифікованими матеріалами для підвищення якості лікеро-горілчаної продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського