Пошуковий запит: (<.>U=Л873.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. |
Чебаков Р. М. Експериментальна установка для дослідження фазової рівноваги рідина - пара системи етанол - вода при тиску, вищому за атмосферний. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Ловягін О. М. Механізм прооксидантної дії аскорбінової кислоти у водно-спиртових розчинах. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Ловягін О. М. Вплив кротонового альдегіду на якість спирту та лікеро-горілчаної продукції. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Кузьмін О. В. Удосконалення процесів виробництва горілки з метою стабілізації показників якості : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2009
|
5. |
Кузьмин О. В. Водка: технология, качество, инновации : монография. — Донецк, 2011
|
6. |
Чепель Н. Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан". — 2012 // Товари і ринки.
|
7. |
Чепель Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
|
8. |
Роїк М. В. Виробництво горілки особливої на основі стевії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
|
9. |
Пальчевський Б. О. Інформаційні технології в проектуванні системи захисту пакованої продукції : монографія. — Луцьк: Вежа-Друк, 2015
|
10. |
Науменко К. А. Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 4/10.
|
11. |
Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації зм'якшеної води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
|
12. |
Кузьмін О. В. Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
13. |
Турчун О. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
|
14. |
Kuzmin O. Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
|
15. |
Kuzmin O. Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
|
16. |
Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
|
17. |
Тарасюк Л. А. Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
|
18. |
Самченко І. О. Дослідження адсорбційної активності активованого та модифікованого вуглецевого волокна для очищення сортівок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
|
19. |
Тарасюк Л. А. Сучасна технологія фільтрування природними модифікованими матеріалами для підвищення якості лікеро-горілчаної продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
|