Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.21-13<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | РА360598 Ніколаєва, Анжела Миколаївна. Формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Ніколаєва Анжела Миколаївна ; Тернопільський національний економічний ун-т. - Т., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Тернопільський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА360657 Олексенко, Роман Іванович. Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Олексенко Роман Іванович ; Харківський національний аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА362104 Драган, Олена Іванівна. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.04 / Драган Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА686050 Драган, Олена Іванівна. Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики [Текст] / О. І. Драган ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2007. - 252 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 234-248. - ISBN 966-612-071-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС110488 Ніколаєва, Анжела Миколаївна. Формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ніколаєва Анжела Миколаївна ; Луцьк. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2008. - 229 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 213-229Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС110483 Олексенко, Роман Іванович. Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Олексенко Роман Іванович ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь, 2008. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 195-205Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА736412 Мостенська, Тетяна Леонідівна. Системне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної і молочної промисловості України [Текст] : монографія / Мостенська Тетяна Леонідівна, Драган Олена Іванівна, Суха Ірина Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : [б. в.], 2010. - 267 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 249-267. - 350 прим. - ISBN 978-966-457-084-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Драган, Олена Іванівна; Суха, Ірина Василівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА443615 Стасюкова, Катерина Вікторівна. Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Стасюкова Катерина Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 24 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС148452 Драган, Олена Іванівна. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Драган Олена Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 534 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 505-534.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|