Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.21-13<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
РА360598
Ніколаєва, Анжела Миколаївна.
Формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Ніколаєва Анжела Миколаївна ; Тернопільський національний економічний ун-т. - Т., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тернопільський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА360657
   Олексенко, Роман Іванович.
Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Олексенко Роман Іванович ; Харківський національний аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА362104
   Драган, Олена Іванівна.
Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.04 / Драган Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА686050
   Драган, Олена Іванівна.
Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики [Текст] / О. І. Драган ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2007. - 252 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 234-248. - ISBN 966-612-071-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС110488
Ніколаєва, Анжела Миколаївна.
Формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ніколаєва Анжела Миколаївна ; Луцьк. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2008. - 229 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 213-229

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Луцький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС110483
   Олексенко, Роман Іванович.
Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Олексенко Роман Іванович ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь, 2008. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 195-205

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА736412
   Мостенська, Тетяна Леонідівна.
Системне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної і молочної промисловості України [Текст] : монографія / Мостенська Тетяна Леонідівна, Драган Олена Іванівна, Суха Ірина Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : [б. в.], 2010. - 267 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 249-267. - 350 прим. - ISBN 978-966-457-084-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Драган, Олена Іванівна; Суха, Ірина Василівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА443615
Стасюкова, Катерина Вікторівна.
Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Стасюкова Катерина Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 24 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС148452
   Драган, Олена Іванівна.
Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Драган Олена Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 534 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 505-534.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського