Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л982<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ДС61313сл
Яременко, Василий Васильевич.
Разработка технологий сахарозаменителей и пищевых продуктов дието- профилактического назначения [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Яременко Василий Васильевич ; Украинский НИИ спирта и биотехнологии продовольственных продуктов. - К., 1998. - 350 л. + 622л. прил. - л.331-350
Для сл. пользования

Рубрикатор НБУВ:
 Л982 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский НИИ спирта и биотехнологии продовольственных продуктов

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА295450сл
   Яременко, Василь Васильович.
Розробка технологій цукрозамінників та харчових продуктів дієто- профілактичного призначення [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Яременко Василь Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 49 с.
Для сл. користування

Рубрикатор НБУВ:
 Л982 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА366827
Чепель, Наталія Василівна.
Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чепель Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л982 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА300842сл
   Яременко, Василь Васильович.
Розробка технологій цукрозамінників та харчових продуктів дієто- профілактичного призначення [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Яременко Василь Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 48 с.
Для сл. користування

Рубрикатор НБУВ:
 Л982 
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ІВ195451
Böker, Andreas.
Untersuchungen zur biotechnischen Gewinnung einer Fruchtaroma-Impact-Verbindung mit Kulturen von Basidiomyceten [Text] : Diss. / A. Böker ; Universität Hannover. Fachb. Chemie. - Hannover : [б.в.], 1997. - 326 S.: Abb. - Бібліогр.: S.: 305-326

Рубрикатор НБУВ:
 Л982 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Universität Hannover. Fachb. Chemie

Видання зберігається у :

6.
ДС125412
Чепель, Наталія Василівна.
Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Чепель Наталія Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 248 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 228-248.

Рубрикатор НБУВ:
 Л982 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ІВ224196
Dubova, H. Y.
Advances in research on food aroma recovery [Text] : monograph / H. Y. Dubova ; ed. by A. T. Bezusov ; Engl. transl.: V. I. Voskoboinyk, N. I. Rudenko ; Higher educational establishment of Ukoopspilka "Poltava university of economy and trade" (PUET). - 2nd ed. - Poltava : PUET, 2017. - 187 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 161-187. - 300 пр. прим. - ISBN 978-966-184-287-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л982 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Bezusov, A. T. (ред.); Voskoboinyk, V. I. (пер.); Rudenko, N. I. (пер.); Дубова, Галина Євгеніївна; "Poltava university of economy and trade", higher educational establishment of Ukoopspilka (Poltava)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського