Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л926$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ДС91219
Гащук, Олександра Ізидорівна.
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гащук Олександра Ізидорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис. - арк. 127-139

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС57869
Павлюченко, Юрій Петрович.
Товарознавча оцінка нових сиров'ялених та сирокопчених продуктів з яловичого м'яса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлюченко Юрій Петрович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 166 л.+ дод. - л. 151-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС58026
Семикоз, Оксана Николаевна.
Разработка технологии мясных продуктов с аубазиданом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Николаевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1997. - 166 л. - л. 131-145

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА298402
Семикоз, Оксана Миколаївна.
Розробка технології м'ясних продуктів з аубазіданом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА337281
Гащук, Олександра Ізидорівна.
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.І.Гащук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА299639
Павлюченко, Юрій Петрович.
Товарознавча оцінка нових сиров'ялених та сирокопчених продуктів з яловичого м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлюченко Юрій Петрович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА356538
Даштоян, Анна Левоновна.
Применение субпродуктов в производстве копченостей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Даштоян Анна Левоновна ; Государственный аграрный ун-т Армении. - Ереван, 2008. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л926 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Государственный аграрный університет Армении

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА422251
Донець, Олександр Петрович.
Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Донець Олександр Петрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського