Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92-5 я73-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
ВА630452

Технологическое оборудование мясной отрасли (мясо-жировое производство и кормопродукты) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов по направлению 655900 "Технология сырья и продуктов животного происхождения", спец. 270900- технология мяса и мясных продуктов / А. А. Калачев [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 188 с.: рис. - Библиогр.: с. 185-186. - ISBN 5-89448-122-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Калачев, Александр Анатольевич; Астанин, Николай Иванович; Власенко, Александр Дмитриевич; Крутинь, Николай Петрович; Воронежская гос. технологическая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА867778

Інноваційне обладнання м'ясопереробних виробництв [Текст] : підруч. для здобувачів вищ. освіти / О. М. Чепелюк [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Гавви О. М. ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2021. - 804 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 800-804. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-178-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чепелюк, Олександр Миколайович; Гавва, Олександр Миколайович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Чепелюк, Олена Олександрівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна; Мусійчук, Віктор Миколайович; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського