Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (26)
Пошуковий запит: (<.>U=Л88-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС48713
Кардашева, Марина Вячеславовна.
Физико-химические свойства природных цеолитов и их применение для охраны окружающей среды в пищевой промышленности [Текст] : дис...канд. хим. наук: 02.00.23 / Кардашева Марина Вячеславовна ; НАН Украины, Ин-т коллоид. химии и химии воды им. А. В. Думанского. - К., 1995. - 162 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Институт коллоидной химии и химии воды имени А. В. Думанского (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС58777
Михайленко, Владимир Григорьевич.
Мембранно- сорбционная подготовка воды для напитков [Текст] : дис... канд. тех. наук: 05.18.12 / Михайленко Владимир Григорьевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 186 л. - л. 153-171

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС81021
Осіпчук, Наталія Василівна.
Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Осіпчук Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 206 арк. - арк. 118-130

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС83892
   Прибильський, Віталій Леонідович.
Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Прибильський Віталій Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 322 арк.: рис.+ 234арк. дод. - арк. 296-322
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС106790 з дод.
Осипова, Лариса Анатольевна.
Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков [Текст] : дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Осипова Лариса Анатольевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2007. - 376 л. - Бібліогр.: арк. 328-376.
2 кн. од.
Приложение:
Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков. - О., 2007. - 201 л. : табл. Шифр ДС106790 дод.

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС49343сл
Литовченко, Александр Михайлович.
Разработка и внедрение рациональной технологии комплексного использования плодов, ягод, винограда и другого растительного сырья для получения соков, напитков и вин повышенной биологической ценности [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.07 / Литовченко Александр Михайлович ; УААН, Ин-т садоводства. - К., 1994. - 391 л.
Для сл. пользования.

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); Институт садоводства (Новоселки (пос.), Киев. обл.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС57585
Бандуренко, Галина Михайлівна.
Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 л. - л. 159-210

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС74174
Ткаченко, Михаил Григорьевич.
Разработка технологии производства ароматизированных напитков на основе использования растительного сырья юга Украины [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михаил Григорьевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 130 л. + прил. 126л. - Библиогр.: л. 118-130
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА298874
Бандуренко, Галина Михайлівна.
Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА301657
Михайленко, Володимир Григорович.
Мембранно- сорбційна підготовка води для напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Михайленко Володимир Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА290160
Кардашева, Марина Вячеславовна.
Физико-химические свойства природных цеолитов и их применение для охраны окружающей среды в пищевой промышленности [Текст] : автореф. дис... канд. хим. наук: 02.00.23 / Кардашева Марина Вячеславовна ; НАН Украины, Ин-т коллоид. химии и химии воды им. А. В. Думанского. - К., 1995. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Институт коллоидной химии и химии воды имени А. В. Думанского (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА317848
Ткаченко, Михайло Григорович.
Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини півдня України [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михайло Григорович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА326966
Осіпчук, Наталія Василівна.
Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Осіпчук Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА290448сл
Литовченко, Александр Михайлович.
Разработка и внедрение рациональной технологии комплексного использования плодов, ягод, винограда и другого растительного сырья для получения напитков повышенной биологической ценности [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Литовченко Александр Михайлович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 62 с.
Для сл. пользования

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА331040
   Прибильський, Віталій Леонідович.
Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Прибильський Віталій Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 39 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА354890
   Осипова, Лариса Анатоліївна.
Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функіональних напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Осипова Лариса Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ2873
ДСТУ 4501:2005

Концентрати для напоїв. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Олійнічук, С (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА719749

Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва [Текст] : монографія / В. В. Кожухар [та ін.] ; заг. ред. В. В. Кожухар ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-149. - ISBN 978-966-7971-87-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожухар, Володимир Васильович; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Рогова, Наталія Володимирівна; Холодний, Леонід Павлович; Кожухар, Марина Володимирівна; Кожухар, Володимир Васильович (заг. ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ІВ209645
Dłużewska, Elżbieta.
Studia nad wpływem wybranych hydrokoloidów na stabilność modelowych układów emulsji napojowych [Text] / E. Dłużewska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007. - 96 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.87-94. - ISBN 83-7244-822-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

20.
РА425799
Миронов, Денис Анатолійович.
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Миронов Денис Анатолійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського