Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.11$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ДС86627
Шарапова, Татьяна Александровна.
Разработка методов оценки и способа активации танина для стабилизации белых столовых виноматериалов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Шарапова Татьяна Александровна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 182 л. - Библиогр.: л. 119-135

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС74833
Толстенко, Дмитрий Павлович.
Разработка методики определения оптимальной схемы обработки белых столовых виноматериалов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Толстенко Дмитрий Павлович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2002. - 148 л. - Библиогр.: л. 111-121

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС101889
Гемаев, Хасан Зубаевич.
Совершенствование технологии производства белых столовых вин на основе использования препаратов древесины дуба [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Гемаев Хасан Зубаевич ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 185 л. - Библиогр.: л. 122-131

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС67560
Храмченкова, Ирина Валериевна.
Разработка системы контроля процесса созревания ординарных белых крепких виноматериалов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Храмченкова Ирина Валериевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 292 л. - л. 154-175

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА350365
Гемаєв, Хасан Зубайович.
Удосконалення технології виробництва білих столових вин на основі використання препаратів деревини дуба [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Гемаєв Хасан Зубайович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА310429
Храмченкова, Ірина Валеріївна.
Розробка системи контролю процесу визрівання ординарних білих міцних виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Храмченкова Ірина Валеріївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА318394
Толстенко, Дмитро Павлович.
Розробка методики визначення оптимальної схеми обробки білих столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Толстенко Дмитро Павлович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2002. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА332984
Шарапова, Тетяна Олександрівна.
Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Шарапова Тетяна Олександрівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА377247
   Ткаченко, Оксана Борисівна.
Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Оксана Борисівна ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС122302
Ткаченко, Оксана Борисовна.
Научные основы совершенствования технологии белых столовых вин путём регулирования окислительно-восстановительных процессов их производства [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Оксана Борисовна ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 460 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 305-332.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА418553
Тенетка, Аліна Іванівна.
Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тенетка Аліна Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА424952
Тринкаль, Ольга Валентинівна.
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тринкаль Ольга Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА438622
Щербина, Віта Анатоліївна.
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Щербина Віта Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського