Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
РА396821
Капетула, Сергій Маркіянович.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Капетула Сергій Маркіянович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА435077
Кобець, Олена Сергіївна.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кобець Олена Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС152501
Капетула, Сергей Маркиянович.
Усовершенствование технологии бисквитных полуфабрикатов для мучных кондитерских изделий [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Капетула Сергей Маркиянович ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2012. - 240 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 153-180.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського