Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л861.3-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС82466
Банова, София Ивановна.
Совершенствование технологии сбивных кондитерских изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова София Ивановна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2003. - 271 л.: рис. - Библиогр.: л. 163-192

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА326539
Банова, Софія Іванівна.
Удосконалення технології збивних кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова Софія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА391006
Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС130823
Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 284, [25] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 151-177.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :

5.
РА425798
Соколовська, Олена Олександрівна.
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Соколовська Олена Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського