Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л86-106 я7<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | ВА838837 Формування безпечності продукції кондитерської галузі [Текст] : навч. посіб. для фахівців і спеціалістів кондитер. промисловості / [уклад.]: Н. В. Олексієнко [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Ін-т післядиплом. освіти. - Київ : Позднишев Є. В. [вид.], 2015. - 64 с. : іл. - Бібліогр.: с. 56-57. - 900 прим. - ISBN 978-966-8830-67-9 На тит. арк. та обкл. зазнач. уклад.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Олексієнко, Наталія Валентинівна (уклад.); Балдинюк, Олександр Васильович (уклад.); Оболкіна, Віра Іллівна (уклад.); Дудко, Сергій Дмитрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ). Інститут післядипломної освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|