Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л842<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ДС44831
Мищук, Ромуальд Цезаревич.
Разработка физико-химических основ интенсификации процессов переработки сахара-сырца [Текст] : дис...д-ра техн.наук:05.18.05 / Мищук Ромуальд Цезаревич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 518 л. - л.:455-495

Рубрикатор НБУВ:
 Л842 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА395102
Романченко, Наталія Миколаївна.
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Романченко Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технол. - К., 2012. - 20 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л842 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС148896
Романченко, Наталія Миколаївна.
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Романченко Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 164, 80 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 147-164.

Рубрикатор НБУВ:
 Л842 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського