Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.44$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ДС81127
Лопухина, Ольга Александровна.
Усовершенствование процесса сатурации в производстве сахара [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лопухина Ольга Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 159 л. - Библиогр.: л. 150-156

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА326314
Лопухіна, Ольга Олександрівна.
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лопухіна Ольга Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА308631
Козіцька, Марія Євгенівна.
Розроблення способів очищення напівпродуктів бурякоцукрового виробництва з використанням активованого осаду соку II сатурації та пари [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Козіцька Марія Євгенівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р89365

Методические указания к лабораторной работе "Определение гидравлического сопротивления контактных устройств, изучение моделей потоков в колонне сатурации" по курсу "Машины и аппараты пищевых производств" для студентов специальности 7.090.221 "Оборудование перерабатывающих и пищевых производств" [Текст] / Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т" ; сост. В. И. Сиренко [и др.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2000. - 16 с.
На обл. год издания: 2001

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сиренко, Виталий Иванович (сост.); Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт" (Харьков)

Видання зберігається у :

5.
РА385231
Малишев, Віктор Олександрович.
Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації природними цеолітами кліноптилолітами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Малишев Віктор Олександрович ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - К., 2011. - 20 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА402066
Малишев, Віктор Олександрович.
Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Малишев Віктор Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС138805
Малишев, Віктор Олександрович.
Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Малишев Віктор Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 135-148.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського