Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (26)
Пошуковий запит: (<.>U=Л682.6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ДС84047
Любченко, Владислав Владиславович.
Розробка технології видобування ефірних олій з нетрадиційної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Любченко Владислав Владиславович ; Ін-т сіл. госп-ва Полісся УААН. - Житомир, 2003. - 128 арк.: іл. - арк. 107-117

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС92863
Житнецький, Ігор Володимирович.
Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Житнецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 191 арк.: рис., табл. - арк. 155-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС48300 з додат.
   Любченко, Владислав Якович.
Розробка технології та устаткування для виробництва ефірної олії і її застосування в фармацевтичній та бродильній промисловостях [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.07; 05.18.06 / Любченко Владислав Якович ; УААН, Інститут хмелярства. - Житомир, 1993. - 83 л.+додат.: 123л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Інститут хмелярства; УААН; Інститут хмелярства

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА289212
   Любченко, Владислав Якович.
Розробка технології та устаткування для виробництва ефірної олії хмелю і її застосування в фармацевтичній та бродильній промисловостях [Текст] : автореф. дис...д-ра техн. наук: 05.18.06; 05.18.07 / Любченко Владислав Якович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 36 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА343933
Житнецький, Ігор Володимирович.
Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Житнецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА301522
Букия, Тамара Гайозовна.
Исследование эфирного масла из обрезочного материала лимона сорта "новогрузинский" и применение его в парфюмерно- косметической промышленности [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.19.08 / Букия Тамара Гайозовна ; Московский кооперативный ин-т учебно-научного комплекса потребительской кооперации. - М., 1989. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Московский кооперативный институт учебно-научного комплекса потребительской кооперации

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА329521
Любченко, Владислав Владиславович.
Розробка технології видобування ефірних олій з нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Любченко Владислав Владиславович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2004. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА385578
Силка, Ірина Миколаївна.
Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Силка Ірина Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС133333
Силка, Ірина Миколаївна.
Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Силка Ірина Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-175.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського