Наукова періодика України Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету


Попова Н. 
Формування пізнавального інтересу студентів під час вивчення технології виробництва продукції громадського харчування / Н. Попова // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. - 2017. - Вип. 1. - С. 312-320. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpudpu_2017_1_37
  Повний текст PDF - 256.949 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Попова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Попова Н. Формування пізнавального інтересу студентів під час вивчення технології виробництва продукції громадського харчування / Н. Попова // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. - 2017. - Вип. 1. - С. 312-320. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpudpu_2017_1_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Наталія Вікторівна (педагогічні науки)
  • Попова Наталя Юріївна (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського