Наукова періодика України | Вібрації в техніці та технологіях | ||
Дейниченко Г. В. Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1. - С. 101-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2017_1_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1. - С. 101-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2017_1_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |