Наукова періодика України | Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти | ||
Калайда Е. В. Сохранность биологически активных веществ в плодах актинидии в зависимости от вида переработки / Е. В. Калайда, В. В. Пыркало // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти. - 2016. - Вип. 4. - С. 260-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vuvmaao_2016_4_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Калайда Е. В. Сохранность биологически активных веществ в плодах актинидии в зависимости от вида переработки / Е. В. Калайда, В. В. Пыркало // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти. - 2016. - Вип. 4. - С. 260-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vuvmaao_2016_4_28. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |