Наукова періодика України | Вісник Уманського національного університету садівництва | ||
Любич В. В. Якість цілої крупи із зерна спельти залежно від індексу його лущіння та водно-теплової обробки / В. В. Любич, І. О. Полянецька // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2015. - № 2. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2015_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Любич В. В. Якість цілої крупи із зерна спельти залежно від індексу його лущіння та водно-теплової обробки / В. В. Любич, І. О. Полянецька // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2015. - № 2. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2015_2_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |