Наукова періодика України Вісник Уманського національного університету садівництва


Токар А. Ю. 
Збереженість аскорбінової кислоти у конфітюрах / А. Ю. Токар, З. М. Харченко, О. С. Харченко // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2014. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2014_2_12
  Повний текст PDF - 146.858 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Токар А.
  • Харченко З.
  • Харченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Токар А. Ю. Збереженість аскорбінової кислоти у конфітюрах / А. Ю. Токар, З. М. Харченко, О. С. Харченко // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2014. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2014_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Токар Анастасія Юхимівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського