Наукова періодика України | Вісник Уманського національного університету садівництва | ||
Токар А. Ю. Збереженість аскорбінової кислоти у конфітюрах / А. Ю. Токар, З. М. Харченко, О. С. Харченко // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2014. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2014_2_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Токар А. Ю. Збереженість аскорбінової кислоти у конфітюрах / А. Ю. Токар, З. М. Харченко, О. С. Харченко // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2014. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2014_2_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |