Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Миколенко С. Ю. 
Вплив продуктів переробки амаранту і чіа на якість хліба / С. Ю. Миколенко, Л. Ю. Царук, Ю. О. Чурсінов // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 145-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_21
  Повний текст PDF - 390.512 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Миколенко С.
  • Царук Л.
  • Чурсінов Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Миколенко С. Ю. Вплив продуктів переробки амаранту і чіа на якість хліба / С. Ю. Миколенко, Л. Ю. Царук, Ю. О. Чурсінов // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 145-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Миколенко Світлана Юріївна (технічні науки)
  • Чурсінов Юрій Олексійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського