Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Трубнікова А. А. 
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32
  Повний текст PDF - 622.296 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Трубнікова А.
  • Чабанова О.
  • Шарахматова Т.
  • Бондар С.
  • Савчак Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Трубнікова А. А. Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Трубнікова Анастасія Анатоліївна (технічні науки)
  • Чабанова Оксана Борисівна (технічні науки)
  • Бондар Сергій Миронович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського