Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Трубнікова А. А. Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Трубнікова А. А. Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |