Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Сирохман І. В. Сучасна оцінка безпечності та якості харчових продуктів за вмістом акриламіду / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сирохман І. В. Сучасна оцінка безпечності та якості харчових продуктів за вмістом акриламіду / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |