Наукова періодика України Вісник Львівського торговельно-економічного університету


Сирохман І. В. 
Сучасна оцінка безпечності та якості харчових продуктів за вмістом акриламіду / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_6
  Повний текст PDF - 268.544 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сирохман І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сирохман І. В. Сучасна оцінка безпечності та якості харчових продуктів за вмістом акриламіду / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сирохман Іван Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського