Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Гірняк Л. І. Сучасні тенденції виробництва безглютенових макаронних виробів / Л. І. Гірняк, Б. Я. Полотай // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гірняк Л. І. Сучасні тенденції виробництва безглютенових макаронних виробів / Л. І. Гірняк, Б. Я. Полотай // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |