Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Бодак М. П. Особливості формування споживних властивостей та асортименту лікерів / М. П. Бодак, Л. І. Гірняк, О. І. Гирка // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бодак М. П. Особливості формування споживних властивостей та асортименту лікерів / М. П. Бодак, Л. І. Гірняк, О. І. Гирка // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |