Наукова періодика України Вісник Львівського торговельно-економічного університету


Решетило Л. І. 
Поліпшення зберігання та якості яєць курячих харчових шляхом обробки їх поверхні / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_12
  Повний текст PDF - 930.395 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Решетило Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Решетило Л. І. Поліпшення зберігання та якості яєць курячих харчових шляхом обробки їх поверхні / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського