Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Решетило Л. І. Поліпшення зберігання та якості яєць курячих харчових шляхом обробки їх поверхні / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Решетило Л. І. Поліпшення зберігання та якості яєць курячих харчових шляхом обробки їх поверхні / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |