Наукова періодика України Вісник Львівського торговельно-економічного університету


Лозова Т. М. 
Оптимізація споживних властивостей та управління якістю інноваційних харчових продуктів / Т. М. Лозова // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_9
  Повний текст PDF - 398.224 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лозова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лозова Т. М. Оптимізація споживних властивостей та управління якістю інноваційних харчових продуктів / Т. М. Лозова // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лозова Тетяна Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського