Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Ощипок І. М. Якість виноградних вин, їх підбір і контроль для закладів ресторанного господарства / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 19. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_19_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ощипок І. М. Якість виноградних вин, їх підбір і контроль для закладів ресторанного господарства / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 19. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_19_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |