Наукова періодика України Вісник Львівського торговельно-економічного університету


Ощипок І. М. 
Якість виноградних вин, їх підбір і контроль для закладів ресторанного господарства / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 19. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_19_11
  Повний текст PDF - 579.786 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Якість виноградних вин, їх підбір і контроль для закладів ресторанного господарства / І. М. Ощипок // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 19. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_19_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ощипок Ігор Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського