Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Шведюк Д. А. 
Моделювання жирнокислотного складу січених напівфабрикатів з м’яса птиці з використанням модифікованих жирів / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, І. Г. Радзієвська // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 7. - С. 225-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_7_34
  Повний текст PDF - 310.39 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шведюк Д.
  • Пасічний В.
  • Радзієвська І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шведюк Д. А. Моделювання жирнокислотного складу січених напівфабрикатів з м’яса птиці з використанням модифікованих жирів / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, І. Г. Радзієвська // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 7. - С. 225-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_7_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шведюк Дмитро Анатолійович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського