Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Оковитий С. І. Дослідження харчових систем на основі пектину. Квантово-хімічне моделювання димерів галактуронової кислоти / С. І. Оковитий, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Є. П. Поливанов, М. О. Біліченко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 7. - С. 194-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_7_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Оковитий С. І. Дослідження харчових систем на основі пектину. Квантово-хімічне моделювання димерів галактуронової кислоти / С. І. Оковитий, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Є. П. Поливанов, М. О. Біліченко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 7. - С. 194-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_7_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |